Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrusia 28

mój facet zle toleruje brak seksu

Polecane posty

Gość marrrusia 28

mieszkamy razem, po paru dniach się robi gburowaty, potem wszystko co robię zaczyna go drażnić.. 2,3 razy w tygodniu to mus, wtedy wszystko jest w porządku a nawet lepiej - czy wasi tez tak mają czy mój jest jakimś erotomanem ?

Gość krawat...
zalezy od potrzeb,roznie bywa

Gość marrrusia 28
jedna jaskółka wiosny nie czyni

Gość adsasd
prowokejszyn. hahaha, ale się uśmiałem ;)

Gość marrrusia 28
żadne prowokejszyn.. uważam że facet powinien panować nad sobą, w końcu to nie zwierzę

Gość nie zartuj+=======
2-3 razy w tygodniu??? Wcale nie dziwię się, że Twój chłopak chodzi wściekły... My po 14 latach wspólnego życia częściej to robimy...

Gość marrrusia 28
problem w tym że dla mnie 2-3 razy w tygodniu to za często.. nie mam takich potrzeb.. wieczorem jestem zmęczona przecież związek to nie tylko seks

Gość marrrusia 28
i jeszcze te fochy..

U nas wychodzi średnio 7 razy w tygodniu. 2-3 to dla mnie też by było za mało.

Gość marrrusia 28
7 razy ? nie mów ze twoja dziewczyna to wytrzymuje na pewno chodzicie niewyspani

Gość zallllll
jesli dobrali sie temperamentami to niech to robia nawet 100 razy w tygodniu, wg mnie twoj facet ma normalne wymagania :) a ty marudzisz !!

Gość a mi misio
u mnie jest raczej blizej 2-3 razy w miesiacu :O jak o tym pomysle, to mi siebie zal, ale moj facet z kolei wykreca sie, ze zmeczony, albo wkurwiony, albo ostatnio to mi sie nie chcialo, wiec teraz "zobacze jak to jest". zenua. a generalnie to zimna ryba jestem. (chociaz okazuje sie, ze on chyba jednak zimniejsza :D)

Gość marrrusia 28
a moim zdaniem jak się człowiek potrafi powstrzymać to po dłuższej przerwie jest przyjemniej.. a ludzie to nie zwierzęta żeby się parzyć po 100 razy dziennie

Gość marrrusia 28
poza tym współżycie to nie byle co, akt małżeński jest znakiem przymierza z Bogiem

Gość Wrom
Odnośnie nie wyspania. To jak długo wy to robicie 2h, 3h? Nie dziwię się że unikasz stosunków.

Gość marrrusia 28
przeciętnie jakieś 15 minut a jak jest wyposzczony to krócej

Gość Wrom
Czyli te 15 minut ma powodować, że będziesz niewyspana?

Gość marrrusia 28
pisałam że zazwyczaj jestem zmęczona wieczorem - mam dużo pracy no i jak nie mam ochoty to nie widzę powodu żeby się zmuszać

Gość 235425
Dno..jesli nie czerpiesz przyjemnosci z zabawy sexem i tym ze mu sprawiasz przyjemność to zastanów sie nad soba a nie nad nim.bo wlasnie faceci to zwierzęta.chcemy zawsze i wszedzie.nic nie poradzisz na to.nie mowie ze masz sie zmuszać zawsze ale takie czesto to żadne czesto...

Gość 235425
Spodobało mi sie to przymierze z bogiem :) Hehe naprawde domyslam sie jak ten gość ma przejeba... z toba.nie dziwię sie ze wkur... ciagle chodzi. Moze zapros tego boga do trójkacika to wystarczy mu te 2 razy w tygodniu :-P

Gość 235425
A tak fachowo bardziej to sex odpręża i usuwa zmęczenie więc czasem warto dac sie rozochocic bo po chwili gdy zmęczenie jest zastępowane przez uczucie przyjemnosci oboje maja przyjemność i nie ma mysli typu przymus.no chyba ze ty naprawde taka dewota czy jak to nazwac skoro powagą boga sie zasłaniasz.współczucia dla twojego faceta szczere...

2-3 razy w tygodniu to często? Nie chciałabym być na miejscu faceta :P Też bym się wściekała na jego miejscu.

Gość paranojaaaaa
chyba przesadzacie. To normalne ze dziewczyna jest zemczona i nie ma ochoty ma sie zmuszac dla swojego pana i wladcy? Niech sobie zjedzie na recznym i po klopocie