Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacławaW

A ja jestem bardzo nieszczesliwa, bo mnie nie kocha ten co bym chciala

Polecane posty

Gość wacławaW

A inni mnie nie obchodza:(

Gość ahaaaaaaaaaaa
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.

To niechaj zaczna bo zmarnujesz sobie zycie, uwieszona na szyi niewidzialnego faceta :D 🖐️

Gość wacławaW
juz probowalam zaciagnac go nawet do lozka, ale uciekl, pozniej on probowal, ale ucieklam ja, bo przeciez nie wypada:P ale wiem, ze niebawem go uzyje, bo przeciez raz sie zyje nie?

Gość Bella Cullen
On uciekł:)? matko ja się zastanwiam jak on poderwał swoją ex laskę:D? Pojechał do niej i..? I co? I ona sama się na niego rzuciła?:)czy raczej to on poszedł za kotary;D???? Normalnie spac nie mogę:D a tu taki niestabilny, nieśmiały, ucieka:D:)

Gość wacławaW
on ucieka, bo boi sie ze we mnie sie zakocha, a tak bardzo tego nie chce, wydaje mu sie, ze jest casanova i wszystkie baby to samo zlo! Chyba go jakas porzadnie zranila, a ja mam w sobie cos takiego co nie daje spac kolegom:) on o tym wie i spieprza, az kusz leci, ale wiem, ze przyjdzie zawsze po jakims czasie sam sie odzywa, jednak wtedy wybucha awantura, sa pretensje jednego do drugiego i .... och czemu to takie wszystko dziwne

Gość Bella Cullen
acha... to ja miałam na myśli innego:) faceta. Inny typ. Niby pewny siebie:D Zaczynam się zastanawiac;) że to nieprawda. A ex laskę poderwał, bo był pewny siebie:) A może myślał, że taka małolata..?:) ja mam jeszcze mniej lat niż ona:)