Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polinka

Czy są tu moi strzy, dobrzy znajomi ?

Polecane posty

Za nic. Jest nie w moim typie, jeśli tak można napisać. Poza tym chłopie, źle dobrałeś kolor ścian do gaci, a to świadczy o złym guście :classic_cool:

Witaj Polinko!!!!!! :)🖐️ )))🌼 Pamiętam Cię z mojego topicku. Co porabiałaś i gdzie się chowałaś ;) tak długo ?

Witaj Łeł ! :) 🖐️Wyemigrowałam ;) ale już wróciłam i przyrzekam, że będę częściej. Ciekawe, czy Twój topick jeszcze istnieje ?

Nie mam pojęcia. Byłoby zabawnie, gdyby jeszcze istniał. Szczerze mówiąc, nie mam nadziei...

A więc...istnieje!!!!!!!!! :) Ale mnie wzięło. Zapomniałem, gdzie on był, początkowo myślałem, że na ogólnym, a okazało się, że leżał sobie spokojnie na erotycznym. Właściwie nie pamiętam dlaczego go tam umieściłem ? Zresztą nie ważne. Polinko, mam pytanie czy będziesz chciała napisać tam parę zdań, skoro wróciłaś na dłużej ? Wpisz w wyszukiwarke, a znajdziesz. 🌼 Ja już dzisiaj muszę kończyć. Pozdrawiam serdecznie🌼 🖐️

Cieszę sie razem z Tobą !:) Jest tylko jeden problem, zapomniałam jaki był tytuł tego topicku :O Ale nie martw się poszukam; wydaje mi się, że w tytule było coś pod łóżkiem :D Jak tylko czas pozwoli, na pewno coś napiszę. Trzymaj się Łeł !🖐️))))