Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjdhhdhdhdk

Prawo jazdy po znajomości

Polecane posty

Gość hdjdhhdhdhdk

Znacie takie przypadki? Ja tak. Dziewczyna jeździ tak, że autentycznie stwarza zagrożenie na drodze. Paranoja.

Gość taki jeden nieumyty
piszesz o zlotowlosej88?

Gość jhgjgfgfjgf
prawo jazdy to jedyna dziedzina wiedzy gdzie, musisz umiec jeździć inaczej zginiesz albo poojdziesz siedzieć

to chyba nie widziałaś jak ja jeżdżę ;p a tak na poważniej jest kupa osób które na siłę próbują zdobyć prawko mimo iż się do jazdy nie mają umiejętności ale mimo to próbują zdać po enty raz prawko i w końcu na siłę im się uda...

ooo... i tu mnie plebs dopadł:D-klamka wypolerowana?-to za kierownicę i w drogę. Jak miałam jazdy to jechałam Solbusem na eLką egzaminacyjna, pierwsze-prawie babka ścięła skręcająca ciężarówkę-egzaminator zahamował,potem egzaminator zahamował w połowie przejścia bo chciała na rondo wjechać na czerwonym, potem jak skręciła praktycznie na środek ronda to chyba był koniec egzaminu bo włączyła awaryjne.A kilka tyg.wcześniej żaliła mi się w WORDZIE ze oblewają ją za nic...:(

Ja właśnie jazdowych umiejętności nie posiadam, a wszyscy namawiają mnie, żebym zrobiła prawo jazdy. Tylko po co? Raz w szczerym polu wsiadłam za kółko i myślałam, że się zabiję :O Poza tym w ogóle mnie to nie interesuje :P

Gość hdjdhhdhdhdk
Ale teraz naprawdę nie jest tak łatwo zdać, więc mimo wszyskto, osoba, która zdaje 4, 5 raz nabiera jakiejś wprawy

Gość hdjdhhdhdhdk
Złotowłosa - zahamowanie przez egzaminatora jest rownoznaczne z końcem egzaminu

Gość ja sie znam to powiemmm
trzeba sprawnie manewrować "drążkiem" instruktora

Gość hdjdhhdhdhdk
Może oblał ją w momencie pierwszego hamowania, a że nie było warunków do zmiany miejsc, to jeszcze kawałek jechali

Gość hdjdhhdhdhdk
Złotowłosa, a w jakim mieści robisz prawo jazdy na autobus?

Gość aaapsik
dużo osób jeżdzi po znajomości własnie , bo ta to nikt o zdrowych zmysłach prawka bym im nie dał , ale to Polska własnie...szkoda słów . Jednak prawda jest taka , że w wordzie są bardzo duze kolejki, na egzamin czeka sie po 3 mce , jazdy dodatkowe trzeba wykupić itd , więc kto tylko może omija te procedury szerokim łukiem :D

Gość znam osobiscie
i zwisa mi to. jezdzi juz 10 lat bez wypadku. to ze ktos nie umial zrobic koperty na linijke nie oznacza ze nie umie jezdzic. Mozna jezdzic bez koperty i zyc.

Gość gość
hmmm, no niestety patologie się zdarzają. Ale to raczej patologia, nie reguła. Z drugiej strony wiele osób nawet po zdanym egzaminie niewiele wie i boi się jeździć, albo, co gorsza, uważa, że umie już wszystko. Słyszałem, że w takich przypadkach bardzo pomagają kursy http://szkolajazdysubaru.pl/ . Myślę, że warto, by wielu młodych kierowców zdecydowało się na nie.

Gość gość
Prawo jazdy po znajomości wyszło z mody...teraz w modzie jest prawko z offshoreidcardscom xD