Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la femme heureuse

Moj facet mnie uwielbia!

Polecane posty

Gość la femme heureuse

I jestem naprawde szczesliwa:) czy sa na tym forum jacys szczesliwi ludzie, bo wiekszosc topikow to marudzenie i uzalanie sie nad soba...

Gość mimi326
Mnie też jest całkiem ok:)

Gość asdasdasasas
wyrżnąłbym ci grotę mniejszą

Gość Mnój facet mnie kocha
po 20 latach spędzonych razem.

Gość mimi326
My jesteśmy 2 lata :)

gratuluje :) ale niech wypowie sie autorka topiku ... jest w takiej euforii bo pewnie to poczatki ..

Mój po 2latach też mnie uwielbia tylko ja jego coraz mniej :| A chciałabym być dla Niego taka jak On dla mnie, tylko nie umiem jakoś już...

pozdrawiam myszke83 i energiczna trzydziestolatke :) pierwsza dlatego ze jej zazdroszcze szczescia z nowym a druga bo zazdroszcze jej wolnego :)ps, ciagle czekam na odpowiedz autorki topiku ...

ja tez jestem baaardzo szczesliwa ze swoim mezem (staz 6 lat) - w innych dziedzinach tez nie mam istotnych zmartwien

oczywiście, że się kocha za cos- ja jeszcze nigdy nie kochałam ot tak- bez powodu:D

czekałam na odpowiedzmyski 83 :) własnie za to sie kocha ;p za nic ;p za to ze jest ;p za to kim jest

ja mojego kocham za to, że jak jestem chora, to nie idzie do pracy żeby ze mną zostać, potrafił przyjechał 300 km, żeby mi kupić leki. a to, że pozwala mi spać na lewym boku i od brzegu łóżka wypiętą tyłkiem do niego, mimo, iż tego nie znosi. Za to, że co rano odśpiewuje arie w łazience a mnie to rozczula. Za to, że kiedy ja klnę na swojego szefa, nie zwraca mi uwagi. Czy to jest połowa portfela? :O

no kochac za charakter , wypłate czy za co ? :O akceptuje go takim jakim jest :) kochac za cos ? hm... nie weim jak

fioletowy widelec szuka aprobaty u dziewczyn hihi narzeoczny przestal wystarczac ;) fioletowy jaka ty brzydka jestes :)