Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMIS777

Ciaza- jak powiedziec rodzicom

Polecane posty

Witam;) wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, dwa testy to potwierdzily. Nie zalamalam sie z tego powdu ale tej totalnej euforii nie czuje a to chyba przez to ze czeka mnie rozmowa z rodzicami. Mam 20 lat, moj chlopak rowniez. Jestem na II roku studiow, do tego mam wlasna firme , ktora glownie zajmuje sie tato, ja widnieje na papierku. Moj chlopak rownie pracuje. Niestety obydwoje dalej mieszkamy z rodzicami. waszym zdaniem jak mam to oswiadczyc rodzica zeby nie skonczlo sie wojna domowa? I jak to bylo u was ?

Gość wojtek ma w lazience rybiki
powiedz ze beda dziadkami i to wystarczy i wez ze soba chlopaka na ta rozmowe:)

Gość gratuluje.....................
Powiedz rodzicom. Ale ja na waszym miejscy bym cos wynajęła jeśli was stać. Bo troche lipa ze dziecko a wy nie razem, takie zwiazki nie sa na dłuższa metę, kiedy ty z dzieckiem tu a on tam... zreszta bedziesz wiedziala o co chodzi jak urodzisz

oczywiscie nie mam na mysli slubu, tylko to zebyscie razem zamieszkali:)

no tak planujemy cos poszukac i wynajac bedzie napewno nam ciezko, ale musimy dac rade no tak niby proste tylko ze ja nie jestem chyba gotowa jeszcze do rozmowy z rodzicami

hmm.... u mnie to wyglądało tak że powiedziłam najpierw mamie, że będzie babcią:) a ona powiedziała mojemu tacie:)

no tylko ze ja mieszkam tylko z ojcem, rodzice sa po rozwodzie z matka nie utrzymuje szczegolnych kontaktow

no to powiedz tacie,że teraz będzie obchodził jedno święto wiecej w ciągu roku: DZIEŃ DZIADKA:) to najlepszy tekst....

no to super sie składa haha :) zrobisz mu prezent na urodziny:) i oczywiscie przedstaw mu swoje plany dot. tego ze bedziecie chcieli cos wynając itd:)

Gość omega3D
Skoro byłas gotowa na sex to i na rozmowe musisz sie zdobyc.Jestescie dorosli,co sie stalo to sie nie odstanie.Najpierw idz do lekarza po potwierdzenie a pozniej oznajmijcie nowine rodzicom,mysle ze zrozumieja,w koncu to mala istotka:) Powodzenia.

no chyba tak to bedzie ciezka rozmowa, w sumie z moim ojcem nie powinno byc tak zle gorzej bedzie z mama mojego chlopaka ;/