Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnyblond

Mam pytanie odnośnie szaponetki. Proszę o wypowiedź.

Polecane posty

Gość ciemnyblond

Hej postanowiłam sobie zmienić kolor włosów mam ciemny blond a chciałabym miec taki śliczny brąz:p Może któraś z was ogląda Majke na TVN :p ale dobra wróćmy do tematu no i narazie chce sie skusić na szamponetke bo odrazu farbe to się boje. No i mam upatrzony Orzechowy Brąz no ale tak boje sie - czy jak będzie mi sie zmywał to po paru umyciach włosów wypłowieje lub coś, no że zrobi się taki brzydki -oraz czy jeśli ładnie sie utrzyma to pózniej odrosty bedzie widac.. Kurcze doradzcie mi coś napewno wiele z Was już używało jesteście zadowolone? Z góry dzięki :)

Gość gwiazdeczka555
Bez paniki, na pewno Ci wyjdzie, zmywa sie dosyc szybko, ale nie tak szybko jak zapewniaja producenci. Duzo tez zalezy od firmy z ktorej masz szamponetke. Wiem z doswiadczenia, ze szamponetki z Joanny sa do d......y, duzo ludzi sie skarzy, ze w ogole nie przyjmuje, a z Palette sa dobre, a roznica w cenie jest niewielka. Orzechowy braz wyjdzie Ci tylko o 2 tony ciemniejszy od twojego ciemnego blondu, takze nie ma sie czego bac. Do odwaznych swiat nalezy. Rob, szalej i napisz jak wyszło i jaka szamponetka robilas.

Gość ciemnyblond
no wlasnie zdania sa podzielone między Palette a Joanna ale to po zmyciu tej farby wrócą do normalnego koloru?