Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chiconyy

Głodówka czterdziestodniowa. Ktoś chętny?

Polecane posty

Gość gość
a z czego tu się niby oczyszczać jak się człowiek nie obżera na co dzień????Wątroba to robi dla nas na bieżąco ...

Gość gość
Nie zawsze chodzi o samo schudniecie głodówka fizyczna i głodówka duchowa może iść w parze .Po 21 dniach czułem się dobrze choć spadło ze mnie 14 kilo przez cały czas miałem zimne nogi i ręce choć nie było mi zimno .może ktoś napiszę jak przeszedł 40 dniową głodówka .Czy w zimę nie będzie za zimno .proszę o wsparcie nie o radę przeciwko .Krzysztof

Gość gość
Nie zawsze chodzi o samo schudniecie głodówka fizyczna i głodówka duchowa może iść w parze .Po 21 dniach czułem się dobrze choć spadło ze mnie 14 kilo przez cały czas miałem zimne nogi i ręce choć nie było mi zimno .może ktoś napiszę jak przeszedł 40 dniową głodówka .Czy w zimę nie będzie za zimno .proszę o wsparcie nie o radę przeciwko .Krzysztof

Gość gość
Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na: www.igortreneronline.pl ! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nawet w ciągu jednego tygodnia! Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nawet w ciągu jednego tygodnia! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na: www.igortreneronline.pl !

Gość Czekam

Witam. Od dziś ruszam przygotowanie się do głodówki 40 dniowej. Za 3 tyg odrzucam wszelki pokarm prócz wody ze studni surowej. Jesli ktoś jest zainteresowany czekam na wiadomość. qatro3@gmail.com

Pozdrawiam

Gość skinsin

czemu 40-dniową? To długo, dasz radę?

Ja jestem w trakcie 28 dniowej, dziś mam 23 dzień. Jest nieźle, choć kryzysy się pojawiają.

Gość mama

Witam, mój syn 20 letni głoduje juz 12 dni , szczerze to martwie sie jak nie wiem co . Na poczatku marudził ze głodny , teraz niestety juz nie :(  Boje sie ze to sie moze zle skonczyc . Czy ktos z Was był na takiej głodówce ?