Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paannna młoda

ładna piosenka na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość jak sie tego pozbyc
ale smieszne hehe...piosenka bardzo ladna, nie wiem o co Ci chodzi poprzedniku !

Gość paannna młoda
balasek, to znajdź mi ładniejszą, chętnie dostosuje do twoich wskazówek, ale skoro ta jest dno, to proszę, jaka będzie lepsza?

Gość paannna młoda
a gdzie ja napisałam, że to wiejskie wesele? jestem z Krakowa...

Gość paannna młoda
w ogóle co rozumiesz poprzez określenie: "wiejskie wesele"? że w stodole? czy co? bo nie kumam...

Gość paannna młoda
aaa zapomniałam dodać: w grę wchodzą tylko polskie piosenki :)

Gość elfik lama
weź lepiej coś skocznego najlepiej thriller

wiejskie czyli kaczuchy, kasie cerekwickie czy inne tego typu polskie jęczoły plus panna młoda po 2 godzinach solarki i z brokatem na twarzy

Gość paannna młoda
aaa i tu się mylisz: cerekwickiej nienawidzę solarium mi nie potrzebne, mam ciemną karnację co chcesz od "kaczuchy"? fajna zabawa :) a jak wyglądało Twoje wesele? pochwal się....

Gość paannna młoda
ojjej... nie ma chętnej, która chciałby stanąć z Tobą przed ołtarzem?? biedactwo...

Gość paannna młoda
gdyby chodziło tylko o "musi" lub "nie musi", to temat wesela by Cie tak aż nie bulwersował... a bulwersuje Cię, bo widocznie nie będziesz miał okazji być na miejscu tych wszystkich wedlug Ciebie wiesniaków, zazdrościsz i oto cały powód...

Gość paannna młoda
i nie wiem dlaczego tak krytykujesz panny młode, które przed slubem chodzą do solarium. a co w tym złego? takie to dziwne, że jak za kilka lat będzie oglądać wesela ze swojego ślubu, to nie będzie się wstydzić? jeżeli Pan Bóg nie obdarzył kogoś piekną karnacją, to co w tym strasznego, że ją sobie poprawi? w końcu człowiek dla ludzi wymyślił solarium, kremy samoopalające... czyżby jakaś opalona panna młoda uciekła Ci sprzed ołtarza, że tak się frustrujesz?