Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona paprotkaaaa

Gdy bliscy nie rozumieja twojej choroby

Polecane posty

Gość zielona paprotkaaaa

NIe za bardzo wiem jak sobie z tym poradzic. Obecnie czekam na diagnoze i termin u specjalisty. W miedzyczasie mam za soba pobyt w szpitalu. Na wyniki badan trzeba czeka pare tyg. Internista powiedzial mi ze ma podejrzenia bardzo powazne co do stwardnienia rozsianego. Narazie o tym nie mysle, ale fakt faktem ze obecnie nie moge normalnie funkcjonowac. Nie moge sie normalnie poruszac, non stop spie i jestem zmeczona, i jeszcze pare innych rzeczy. Natomiast moja matka oskarza mnie o pasozytnictwo i nic nie robienie. Dobrze wie o mojej sytuacji ale nie przyjmuje tego do wiadomosci. Tlumaczenie tez nie pomaga, dla niej liczy sie to ze nie jezdze na uczelnie, podczas gdy ja nawet nie umiem utrzymac dlugopisu w dloni! Jak sobie poradzic z takimi oskarzeniami?

Gość zielona paprotkaa
nikt nie mial takie sytuacji?

To bardzo przykre co piszesz :( Czy mama wie jak poważna jest Twoja dolegliwosc ?

no ale sadze ze skoro podejzrewaja jakas chorobe u kogos bliskiego to rodzina sie orietuje o co chodzi w danej chorobie :o

Gość zielonaa paprotkaaa
Dzieki za odzew, oczywiscie ze sie orientuja, ale wdl matki " nie jestem az tak obloznie chora by nie moc pojechac na uczelnie" W sumie rozumie ze jeszcze nie bylo wynikow, ale ja mam problemy z utrzymaniem rownowagi, non stop kreci mi sie w glowie, i pare innych rzeczy, sama nie wiem co tu robic, bo ta sytuacja niestety dodatkowo mnie stresuje :(