Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienkaaa1dg

Mój facet chce żebym dominowała w łóżku. Ok,ALE JAK??

Polecane posty

Gość Kasienkaaa1dg

Witam. Pisze ponieważ mam poniekąd problem. Jestem z facetem, to mój pierwszy partner seksualny. On ma już doświadczenie w tych sprawach-ja nie. Otóż wiem, że on marzy żebym "przejęła inicjatywę" i żebym "dominowała" -to są jego słowa. Ja chciałabym to zrobić,spróbować czegoś nowego. Ale nie wiem jak? On wspominał że chciałby żebym go "ruchala" i żeby on już mówił że dość a ja dalej bym jeszcze. Czy ktoś mógłby mi opisać co powinnam zrobić żeby go zadowolić ? Jak to ma wyglądać? Jakie pozycje? Co robić? Jak zacząć? Bardzo proszę napisać co powinnam krok po kroku robić. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Gość Hrabia Topór
To trzeba mieć w genach. Nie da się tego nauczyć.

Gość Kagdgm
Nie sądzę,że to trzeba mieć w genach. Myślę że to się chyba z czasem jakoś można nauczać.

Gość Hrabia Topór
Hmm , ja tak uczę 7lat jedną taką i nic. Wszystko ładnie robi, ale zdominować nie potrafi.

koleś jest upośledzony? :D bo jak ni epotrafi się tobą zając to sory :( zebys go ruchała? niby jak ? moze masz go dosiąśc i jak juz sie spusci to jechac dalej na flaku?:D masz się zapewne zachowywać jak dziwka bo dla malolata to fantazja nie do osiągniecia .:D