Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludziesąohydni

co sądzicie o szkole średniej?

Polecane posty

Gość ludziesąohydni

gdzie PEDAGOG (!!!) PEDAGOG SZKOLNY czyta moje papiery na awans zawodowy i mi punktuje co jest mądre a co jest głupie. To szkoła psychicznie chora - moja zdanie. :( No chyba, że chciałabym być pedagogiem albo część dla pedagoga przeznaczoną, ale mój plan rozwoju zawodowego? Może są tu jacyś nauczyciele.

Gość ludziesąohydni
A prawo do kursu metodycznego ma każdy jak sobie zapłaci. Choćby po to, żeby sie poprawić jako nauczyciel. Chociażby po to. A ona to wyśmiała. Jakim prawem? A co można zrobić z taką głupią babą jak ona - fałszywą? Zabić. I taka prawda. Drągiem :(

Gość ludziesąohydni
I przez takie babsko 50 letnie wyleciałam. Póxniej wielce przyszła do sądu. Po co ona tam przylazła? ona nie była po mojej stronie bo by tam była wice jeszcze. No choć do końca nie wiem. No to była bardzo głupia jak tej wice nie umiała ściągnąć bo dyrekorką nie była. I przez taką anarchię ja mam życie przesmolone. To normalna anarchistka jest ta baba. I to prawda bo o Zydów od 3 tys. lat jest bezkrólewie, a jak mieli króla to go zabili na krzyżu. Ostatniego chyba. :(

Gość a jakie masz rozpoznanie
?

Gość ludziesąohydni
Nigdy nie zrozumiem pedagog z tej szkoły - istny Farel. Opętana przez szatana. Raz w prawo, raz w lewo. W końcu przyszła do sądu i sie ma dobrze? A ja? 4 lata mnie król ich prześladuje - teraz wyjeżdżam, ale ledwo z życiem uszłam przez idiotów. No bo jakby zwolnić jej nie umieli za to, że jest niesubordynowana i że się wtrąca do wszystkiego. Że nie pasuje. Taki szczur to był :( A reszta dyrekcji to samo. A ona nie była dyrektorką - co mnie to wszystko obchodziło? :( Tyle co i dziś. Ja się chciałam obronić wy świry czy świnie. Już nie wiem :(

Gość ludziesąohydni
Wiecie się wkurzam - bo już lepiej bym wyglądała chyba jakbym sama w tym sądzie została. A tak - jakaś kwoka głupia nie wiadomo po co tam polazła. To chyba jeszcze gorzej wygląda. Bo jedna. No to po co tam poszła? Ja nie wiedziałam, że dowody to ukraść w Polsce , a liczą się świadkowie. A ona co - pedagog szkolny i takich rzeczy nie wiedziała? To pierdolnięta jakaś. No sami widzicie, że tu sie nie da żyć w tej Polsce :(

Gość ludziesąohydni
Ja np, dowody miałam w postaci pism, zdjęć kompromitujących szkołę. Nie miałam kiedy latać za świadkami. Czemu mi nikt nie powiedział, że to tylko świadkowie się liczą? A taka pedagog - po co mi taki głupi świadek. I tak dojeżdżałam 60 km w jedną stronę tam to po co mi taki świadek. To nie mam świadków , pozew wycofać, ew. 1 rozprawa, ze dyscyplinarka zostaje. CAŁY ROK - kto to zapomni? Nikt normalny przecież :(

Gość ludziesąohydni
No wiecie - no to ona przyszła. A co z tymi co nie przyszli? Wice jedna. Bo sie leczyła psychicznie to nie przyszła? A ja nie dawałam pism , że do psychologa chodzę? Nie mówiłam, że jestem chora. Wtedy jeszcze łaziłam z kartkami od lekarza. Bez sensu :( Że nogi mam chore dokładnie. No to wice powinna być po mojej stronie i taka jedna nauczycielka też - i to by starczyło. Albo miała nie przyjść. A ona przyszła i na mnie - i to przechyliło szalę na minus. Bo nie należałam do związków zawodowych. A prawdy w tym wyroku ZERO. ZERO :( Bo ta szkoła to było zero. A wiecie o co był proces? O PRZYWRÓCENIE DO PRACY!!! ROK mi nie umieli powiedzieć, że mnie nie przywrócą. A co ja miałam jeść przez ten rok? i to jest Polska :(

Gość ludziesąohydni
Cała ta sprawa to jest skandal i te 4 lata dalej. No bo co w sądzie jakąś kizię mizię sędziowską obchodziło, że ja mam zastępstwo. No to może nie miałam go mieć. Czy ta kretynka rozumiała, że ona osądzała zwolnienie dyscyplinarne? Pewnego dnia zrozumie jak dostanie w szczękę ode mnie. I tyle mam Polsce do powiedzenia. I nie tylko ona!!! Pierwsza rodzina mojego brata - a moja też! Bo teraz nie mam pracy przez zwolnienie dyscyplinarne, a 4 lata temu zycie się tak rózniło, że aż miałam w dobrej szkole nadzieje na pracę z dyscyplinarką? Wy się leczcie na łeb w tej Polsce jak dla mnie ! :(

Gość ludziesąohydni
Powiem wam, ze mi dziś wstyd, że sie w Polsce z Zydami zadawałam. W JAKIKOLWIEK SPOSÓB. Normalnie się tego wstydzę. Czuje , że zrobiłam coś złego i się tego wstydzę choć nie wydawało mi się to niczym wielkim, ale czuję sie jak zdrajczyni Polski dziś. Takie to są zera. I jeszcze Holokaust - jak jeszcze raz usłyszę o jakimś holokauście od nich to ich chyba zbukami obrzucę. A na pewno kopnę do Izraela - tam ich miejsce. Co za zera i miernoty przy okazji :( Bo taka prawda - wielce zdolni. W tym co nie trzeba. Miernoty i tyle :( MOJE ZDANIE.

Gość nie chce byc nieuprzejma
ale mam wrazenie Autorko ze masz jakies zaburzenia psychiczne, moze to przez to Cie zwolnili:(

Gość ludziesąohydni
Nie dyrekcja była chora psychicznie jak dla mnie. Cała szkoła zresztą. Po co ja tam poszłam? Po sądach się ciorać. I tyle :( Nigdy bym tam nie poszła więcej. Jakaś Żydówka z miasta się tam do dziś rządzi, a ja jestem zerem pomiecionym przez głupa, który sobie z nią nie radził. A żeby była uczciwa - zwykła szuja. I na to mam dowody. Ale cóz...sądziłam, że 1 świadek lepszy niż zero świadków. A tymczasem miałam zero świadków mieć. I przynajmniej bym z honorem z tego wyszła, a tak każdy powie, że też chciwa byłam i chytra i się zesrałam. No a czy to do końca jest prawda? :( Zawsze jednak byłam anglistką i lepsze to niż to co wyprawiają dziś Żydzi. Holokaust... żenada :( To tak jakby Brytyjczycy ciągle widzieli rozwalony Londyn za Hitlera. Nie znoszę Zydów i koniec :(

Gość ludziesąohydni
Ale słownictwo :(