Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morrison

dzis dotarło do mnie ze jestem znowu sam to dobry poczatek

Polecane posty

by kogos poznac, nie szukam jeszcze zwiazku, jeszcze nie:) ale jesli pojawi sie ktoś komu spojrze w oczy będę wiedział, bo nie ztuka znalezc kogos, to najmniejszy problem, sztuka jest być z osoba zdolna do pełnego odwzajemniania uczuć... no wiec szukam:)

Gość niebieskooka1
Bardzo dobre podejście:)

Gość Amantka już nie szuka
ile masz lat i z jakiego jestes województwa?

Gość Iwona 33 Białystok
podkarpacie to bieda, masz marne szanse na zwiazek

Gość kocham XXL MIŚ
rozumiem, czyli w przedziale 16-20:P

hehe nie w przedziale 25-29 moze i bieda zale niedługo wyjezdzam , jestem sam i to stwarza mi wielkie mozliwosci, jak posalem nie interesuje mnie jeszcze zwiazek z kim, ale dobrze było by poznac wartosciowa osobe:)

Gość kocham Iwonke

Gość po 30-stce..
Oj, nieźle bredzisz, ale Stalowa Wola to fajne miasteczko!

Gość po 30-stce..
Ja jestem dla Ciebie za stara, bo mam trochę ponad 30-lat, a z tego miasteczka jesteś Ty, nie ja.

" bo nie sztuka znalezc kogos, to najmniejszy problem, sztuka jest być z osoba zdolna do pełnego odwzajemniania uczuć" mądre słowa :) dlugo jestes sam czy od niedawna?

w sumie od listopada oficjalnie:) i teraz za szybko nie wejde w nowy zwiazek, chce poznac bardzo wartosciowa osoba taka ktora bedzie chciala mnie poznac i zrozumiec a przedewszystkim bedzie umiala rozmawaic, chocby po to by uniknac kolejnej porazki:)

:)i bardzo slusznie tylko znaleźć taka osobe jest trudno ,ale życze powodzenia :)

Gość gosolalalaia
masz stopce słowa: doceniamy coś jak stracimy dlaczego tak napisałeś? to tyczy się ostatniego związku?

miedzy innymi tak, ale nie to dokladnie mialem na mysli , to stara prawda która niestey i ja przerobiłem w praktyce:) ale ostatni raz:)

Morrison > zgadzam sie z Toba ,tylko ze sa osoby ktore czesto ida na latwizne- jak to napisales ,moze dlatego ze boja sie samotnosci a moze maja juz jej dosc ...i wtedy sa rozczarowania ,lzy ... hmmm zapedzilam sie ;)

szukamy czy nie szukamy, ale w końcu znajdujemy...tylko czy to, czego tak naprawdę chcemy...bo skąd możemy mieć pewność, że znaleźliśmy właśnie to czego szukaliśmy...gdy stracimy, to wiemy co straciliśmy, a wtedy jest już trochę za poźno...przyjrzyj się dokładnie temu co znajdujesz, by móc się tym dobrze zaopiekować...

Gość to szukaj w gorach

jesli znajde moja perłe bedzie dla mie najcennieszym klejnotem:) jesli ja znajde bedę wiedzial ze to ona:)

Gość Heniu
Znajdzie to on kraba w jeziorze, palant.

Gość Richard Alpert
Dziwny jesteś.

Gość do Alpert
czemu tak uwazasz?

Gość Jestem gotów jak nigdy
slowa autora : dobrze było by poznac wartosciowa osobe.No prosze kazdy chce wartosciowa tylko czy Autor jest sam taki ...skoro odpadaja jego rowiesniczki a chce mlodsza.Co do wartosciowosci mam watpliwosci ...:)

Gość taki z niego morrison jak pati
son xymena :D

napisac kilka słow i zaraz gól niektórym skacze, porazka jak ludzie a i niestety faceci nie radza sobie z emocjami, a to czy znajde swoja pamele to sie nie martwie,zawsze zostaje 2 opcja, bycie samemu:) ktos mi zarzucił ze to ze preferuje młodsze dziewczyny to zle o mnie swiadczy, otóz mam takie prawo i nic w tym złego, skoro czuje sie na tyle pewnie, nie powiedziałem jeszcze jednego, nic nie stoi na przeszkodzie zwiazac sie z jakąs młoda mama:) ale mezatki odpadaja hehe:P