Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co ja zrobilammmmmm dobrego

Zniszczylam sobie zycie.Juz czasu nie cofne.

Polecane posty

Mam 24 lata. Mialam chlopaka przez 5 lat.Rozstalismy sie prawie 3 lata temu.Przez rok bylam sama.Poznalam faceta starszy odemnie o 6 lat.Po 4 miesiecznej znajomosci wpadlam z nim w ciaze.Zostawil mnie w ciazy.Teraz synek ma 15 miesiecy.Jak synek mial 4 miesiace poznalam kogos.pokochal mnie i moejgo synka ale nie uklada nam sie wogole.Bardzo szybko poszlismy do lozka i zamieszkalismy razem po 5 miesiacach znajomosci.Moj obecny facet to pomyłka.Przez niego zniszczylam sie psychicznie.Jestem z nim tylko po to zeby nie byc sama.

Gość ludzie ludzie czemu jestescie
"wpadłam z nim w ciąże " Ludzie kochani, nauczcie sie pisać po polsku i poprawnie wyslawiac. Tępa cipo, zmykaj do książek , bo mnostwo sprawdzianow po feriach :)

To zaszlam w nie planowana ciąże.

Gość nie martw się...
Spokojnie, póki żyjesz masz szanse na coś lepszego. Dziecko to nie tragedia, nie poddawaj się. Jesteś jeszcze młoda...

biedactwo :( a ja mam 26 lat i ze mną nikt nigdy nie chciała być żadna dziewczyna

Gość biedna......
i co ten dupek? Jakiś młodziak, że Cię zostawił? A ten obecny czemu zły?

Nie potrafisz uczyć się na błędach - cierpisz. Trochę za późno na krokodyle łzy... Współczuję.

Ojciec mojego dziecka ma 30 lat.Obecny partner jest w moim wieku. Po tym co przeszlam ciezko mi jest zaufac i zaufalam mojemu a on mnie zaczal klamac i oszukiwac.Nie potrafie sobie poradzic z przeszloscia a moj facet w tym mi nie pomaga.Nie jestm z nim szczesliwa.Ten obency nie dba omnie nie troszczy sie, nie rozumie moich obaw i problemow.Nie mam w nim zadnego wsparcia.

Gość też rozczarowana 24
No to pytanie> czy wolisz być z nim, czy wolisz być sama? Facet 30 to porażka jakaś, mam nadzieję, że chociaż alimenty płaci.

zrob tak jak ja ....ja bylam w zwiazku 6 lat mamy dziecko 15 miesieczne i teraz sie wyprowadzam sama z synkiem dam rade bo nigdy go nie bylo przy mnie ani w ciazy a ni przy dziecku nie pomagal....przejrzalam na oczy jaka bylam naiwna i co najwazniejsze uzbieralam sile na to by podjac ten krok...i ide naprzod nie cofam sie....jestem za granica bez zadnej rodziny czlowiek z ktorym tyle lat zylam okazal sie zupelnie kims innym....pogodzilam sie z tym ..oczywiscie w bardzo burzliwy sposob zakonczyla sie na dobre nasza milosc jesli to mozna bylo nazwac miloscia ... macierzynstwo dalo mi wiele sily i wiele zrozumialam przez caly ten czas ...nie mozesz caly czas dawac nie dostajac nic w zamian. wyobraz sobie ze ludzie nie zyja w parach i musza sobie radzic jako single i swietnie im to idzie ....musisz byc pewna siebie i wiedziec czego tak naprawde chcesz w zyciu i dazyc do tego wtedy ci sie uda....bo jesli bedziesz taka cipka ze tak powiem boisz sie byc sama dlaczego ??? nie mozesz z gory okreslic czy zawsze bedziesz sama teraz masz dziecko przeciez wiec jesli staniesz na nogi psychicznie i uwierzysz w siebie ze jako KOBIETA potrafisz przeciesz funkcjonowac normalnie bez faceta....

a tearaz klops ,czlowiek pokochal ciebie i twojego synka chociaz powiem szczerze ze kobieta z dzieckiem juz inaczej wyglada w oczach mezczyzny to fakt....jednak twoim bledem bylo szukanie milosci na sile ze strachu przed samotnoscia i doprowadzilo to wlasnie do takiej sytuacji jaka masz a mianowicie ze wykonczylas sie psychicznie i stoisz w martwym punkcie bo sama nie wiesz czego chcesz...co ci jeszcze doradzic ...

Ja mojego partnera nie szuklam na sile.Poznalismy sie w nie oczekiwanych. okolicznosciach.Zaczelo sie od wspolnych spacerow we 3.A potem sie on zakochal i chcial byc z nami.

Gość mellygion krokodyle łzy
znacza cos innego niz sie wiekszosci osobom wydaje ;)

Gość cxczvxzczxc
ten temat już kiedyś był. nudne ;)