Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakas

Niska samoocena i wgoóle...

Polecane posty

Gość taka jakas

HEj...mam 16 lat i mam bardzo niską samoocenę...nie uwarzam siebie za jakąś niewiadomo jak brzydką,ale mam kompleksy dotyczące tego ze jestem strasznie chuda,no a przez to nie zabardzo posiadam kobiece kształty...mam wzrostu 172 a waze tylko 50kg:( za zadne skarby nie moge przytyc...a kolejna sprawa,to wydaje mi sie ze kazdy mnie uwaza za wariatkę, ze kazdy udaje ze mnie lubi a w duchu sie ywsmiewa ze mnie jaka to ja jestem głupia (bo jestem osobą która nie potarfi usiedziec w jednym miejscu, ciagle sie wygłupia itp) i zdarzyło się tak pre razy tak jak by się ludzie ze szkoły ze mnie wysmiewali"z mojej głupoty"...i zawsze jak jakich chłopak chce ze man byc to ja go odrzucam bo mi sie wydaje ze nie bedzie z emna szczesliwy i ze jak bedzie ze mna chodziłto koledzy albo kolzenaki go wysmieja ze ze mna jest...:( nie wiem co mam robic;( prosze pomóżcie;(

Gość ffdddww
kurwa nie masz wiekszych problemow?

Gość tys prowda
wszystko minie z wiekiem

Gość taka jakas
Moze jeszcze ktos ma cos do powiedzebia w tym kierunku?

Gość Na szlabanie pisze NICE
JAKIE KÓRWA "NICE" powinno pisać " PO WEJŚCIU NA TEREN ZAKŁADU ŚCIŚNIJ PÓŁŻYDA !" ....................................NICE ................................NICE ............................NICE .......................NICE .................NICE ............NICE ......NICE NICE NICE NICE "PO WEJŚCIU NA TEREN ZAKŁADU WSTYD TRACI WAŻNOŚĆ" !

Gość niunieczka18
http://puzz.waw.pl/?p=nqZpVXK22PM1 zapraszam do faniutkiej gry mozna wygrac troszke kasy nie sa to duze pieniadze ale zawsze jakis grosz sie przyda :-) ja wygralam 98zl :-) teraz czekam na pieniazki :-)

Gość Nasienie jak wylatuje z pręta
Mańka na brzuch wydaje charakterystyczny śfist jak przy jszczaniu przy zwężonej cefce moczowej w wyniku walenia kobyłki lewą ręką. Maniek się zwija i zgina podczas gdy szczytuje a giętolące i prężolące się pod jego napletkiem poczfarki doprowadzają go do erogennego szału sexualistycznego przez co nie wytrzymuje i jszczy nasieniem na brzuch przez co się chwilowo odpręża a najważniejsze wypróżnia jajca z nasienia następnie jeśli ma siły to leci do kibla i ściera to nasienie z brzucha papierem toaletowym albo wyciera je w pościel i prześcieradło lub rozmazuje na brzuchu i czeka by wyschło bądź naciąga majtki na krocze i nasienie w nie wsiąka !

Gość pręt wyrzuca nasienie na brzuh