Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fOTO________-

Gdyby wasza dziewczyna byla fotografem

Polecane posty

Gość fOTO________-

bylibyscie zazdrosni? Bo moj facet jest zazdrosny o moja prace, nie robie aktow chociaz zdarza sie ze robie zdjecia facetom ubranym w same slipki bo zdjecia ida do jakiejs reklamy. Ale to sa rzadkie przypadki, najczesciej sa to sesje slubne, kobiety ktore chca miec ladne zdjecia, dzieci. A moj facet sobie wmawia glupoty :O

Gość Richard Alpert
Jak zazdrosny to kocha. Zaproponuj mu indywidualną sesje;) Gdyby moja dziewczyna była fotografem, w końcu nie musiałbym płacić za zdjęcia do dokumentów:D :P

Gość fOTO________-
Kiedys ogladal film gdzie fotograf (facet) robil zdjecia kobietom a potem sie do nich dobieral i jemu sie wydaje ze tak to dziala, ze podczas sesji tworzy sie klimat, intymnosc i tylko krok do zdrady :O

Gość fOTO________-
Mowilam mu ze gada glupoty. On chcial sobie patrzec na sesje ale tlumacze mu ze to ludzi krepuje, sa zestresowani i nienaturalni a chodzi o to aby czuli sie swobodnie

Gość fOTO________-
A indywidualnych sesji to on mial juz duzo ;) Ale wiadomo ze przy nim to moj profesjonalizm szlag trafia :D

nic nie mam do fotografów, ale wolałbym żeby była wokalistką. Albo tajną agentką :P

Gość Anna_
Ten twoj pan to za duzo kombinuje:)

Gość Anna_
a tak poza tym,to wszystko z nim ok? Spawia wrazenie ...nieco pokreconego,albo...nakreconego.;)

Gość masakra chyba wiedzial
z kim się wiąże...

ma szczęście że jeszcze żyje :D Oj sorry, nie wziąłem pod uwagę że możesz śpiewać :) Jak tam sąsiedzi? ;)