Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biso

czy jest tutaj ktos kompetentny... prosze o porade

Polecane posty

fachowa.. wiec tak w sobote bylam na dyskotece nagle przypaletal sie baaardzo przystojny facet i zaczal ze mna tanczyc. nawet nie poczulam jak jego rece wyladowaly na moim tylku, pozniej udach, brzuchu. potanczylismy troche. pozniej go zostawilam i poszlam gdzies z kolezanka. przyszlam w to miejsce spowrotem a on kolejny raz podszedl do mnie i znowu zaczal to samo chociaz przyznam ze mi to nie przeszkadzalo :-P a pozniej nadstawil usta i chcial sie calowac, ja odsunelam glowe bo dopiero wtedy doszlam do wniosku ze chodzilo mu chyba tylko o seks, po tym jak odsunelam glowe on powiedzial: no to pa. a przez ten czas kiedy tanczylismy razem nie odezwal sie ani slowem nawet nie zapytal o imie. tylko sie usmiechal, ale przyznam ze slodko. jak myslicie czy jemu chodzilo tylko o seks?? bo juz sama nie wiem. prosze o odpowiedz..

Gość nie moge przytyc
HEj...mam 16 lat i mam bardzo niską samoocenę...nie uwarzam siebie za jakąś niewiadomo jak brzydką,ale mam kompleksy dotyczące tego ze jestem strasznie chuda,no a przez to nie zabardzo posiadam kobiece kształty...mam wzrostu 172 a waze tylko 50kg za zadne skarby nie moge przytyc...a kolejna sprawa,to wydaje mi sie ze kazdy mnie uwaza za wariatkę, ze kazdy udaje ze mnie lubi a w duchu sie ywsmiewa ze mnie jaka to ja jestem głupia (bo jestem osobą która nie potarfi usiedziec w jednym miejscu, ciagle sie wygłupia itp) i zdarzyło się tak pre razy tak jak by się ludzie ze szkoły ze mnie wysmiewali"z mojej głupoty"...i zawsze jak jakich chłopak chce ze man byc to ja go odrzucam bo mi sie wydaje ze nie bedzie z emna szczesliwy i ze jak bedzie ze mna chodziłto koledzy albo kolzenaki go wysmieja ze ze mna jest... nie wiem co mam robic;( prosze pomóżcie;(

Gość Wolvfram
nigdy nie ufaj facetowi, który nadstawia usta :)

Gość Na szlabanie pisze NICE
JAKIE KÓRWA "NICE" powinno pisać " PO WEJŚCIU NA TEREN ZAKŁADU ŚCIŚNIJ PÓŁŻYDA !" ....................................NICE ................................NICE ............................NICE .......................NICE .................NICE ............NICE ......NICE NICE NICE NICE "PO WEJŚCIU NA TEREN ZAKŁADU WSTYD TRACI WAŻNOŚĆ" !

Gość Na ten smar reagują psiory
W okresie zimowym na przełomie grudnia i stycznia psie suki mają ciekę i trą tyłkami po dywanach zostawiając na nich środek smarny lepszy od oleju SCHELL HELIX który maksymalnie zmniejsza tarcie pomiędzy dywanem a dupą suki. Na ten smar reagują psiory i tak jak w przypadku mojego 3 letniego WODOŁAZA o imieniu KALI staje się uciążliwe ponieważ mój pies siorpie na dywan smarem który kapie mu z rynny po kłakach które mu zwisają do samego dywanu. Aby temu zapobiec obcięłam mu je i wygoliłam mu sztyce jednak podczas golenia gdy trzymałam psi komin ściśnięty w ręce aby zgolić kłaki z pniaka pies zaczął szybko suwać tyłkiem do mojej zaciśniętej dłoni aż po kilkunastu suwach prysnął z jego kranu środek zmniejszający tarcie podobny do oleju schell helix hexalajn powodując że tarcie między moją ręką a psim pilotem było maksymalnie małe przez co pies mógł swobodnie wsuwać i wysuwać parówkę z mojej garści aż do czasu gdy stała się mocno czerwona i nabrzmiała a pies zaczął mocno sapać i wytrzeszczać oczy do tego stopnia że było widać same białka a z jego pyska ciekła ślina zwisając glutami do samej ziemi. Po tym wszystkim pies odskoczył i zostawił moją rękę całą w smarze który miał zapach kiszonej kapusty zmieszanej z kiszonymi ogórkami oraz śledziami w occie i wędzoną baraniną.

Gość oczywiscie ze istnieje
twoje wczesniejsze przyzwolenie na macanki bylo dla niego sygnalem ze moze cos z tego bedzie ale pozniej przekonal sie ze z seksu nici i odpuscil nie wiem jak moglas pomyslec ze chodzi mu o cos innego jak o seks :)

Gość były widoczne same białka
Mój psiór 2 letni doberman ma krótką sierść i prawie gołą parówkę i zważyłam że od pewnego czasu biega za mną po mieszkaniu wysuwając z izolacji czerwony przewód w kształcie owalnego ostrosłupa i skacze na mnie i uderza tym czerwonym zaworkiem o moją nogę. Pewnego razu gdy wyszłam po kąpieli nago z wanny na mieszkanie mocno rozgrzana gorącą kąpielą mój pies rzucił się na mnie od przodu i przewrócił mnie na dywan i zaczął szybko wsuwać ten czerwony ostrosłup do mojej jaskini mocno przy tym dysząc i sapiąc i przewracając tak oczy że były widoczne same białka. Do tego zaczął lizać mi cycki. Po czasie zaczął tak sapać i wyć że aż sąsiedzi słyszeli w całej okolicy. Za chwile tak zaczął sapać że się zesrał na moje nogi i zaczął mnie gryźć po cyckach a tyłkiem to ruszał tak szybko, że aż było czuć spalenizną i czułam mocne grzanie. Za chwile zauważyłam że moje całe krocze jest w śluzie który spływa p moich udach a pies suwa dupą tak szybko że czuje ogień w dziurze. Trwało to jeszcze chwile i pies przestał ale na dupie wisiały mu bobki a na parówce miał pełno śluzu. To sk**wiel jeden szedł przez całe mieszkanie suwając dupą po dywanie i zostawiając na nim autostradę śluzu i smaru oraz główien i robił tak przez kilka okrążeń mieszkania WYDZIELAJĄC PRZY TYM DUŻO SROMU.

Gość Mój rodwailer rzez pół roku
nie opróżniał genitaliów z ejakujalatu ! Ja ostatnio wzbudziłam na sobie mojego psa 3 letniego RODWAILERA Bakusia w okresie jego wzmożonej chcicy czyli w okresie świąt Bożego Narodzenia bo w tym okresie psy mają największą chcicę. Wcześniej trzymałam go na głodzie seksualnym przez pół roku pilnując aby przez ten czas ani razu nie wydał smarów. Po tak długim okresie pies miał taką chcice że jak go do siebie dopuściłam sunął ze dwa razy w mój rów i doznał bardzo silnego stanu zacietrzewienia wydalając tyle smaru że zapaskudził mnie w pieruna. Do tego wył z podniecenia które po tak długim okresie głodu seksualnego było tak silne że trwało około 10 minut a pies siorpał smarem jak poj**any. Jak się wzniecił wyspermił to ze mnie zlazł a ja przez tydzień nie mogłam domyć siebie tego śluzu a kijanki zapchały gęstą galaretą moją jaskinie !!!

Gość hbgvtf
nie, autorko, on na pewno chcial ci sie oswiadczyc ale jest niesmialy :P

Gość ja powiem tak.....
zgadzam się z opinią że facetowi chodziło tylko o seks ...najpierw zgadzasz się na macanie a na więcej już nie wiec facet odpuścił jak zauważył że z szybkiego numerku nici :)...gdyby chciał w normalny sposób nawiązać znajomość to by się przedstawił ....prowadził by z Tobą rozmowę

no macie racje, szkoda a taki przystojniaczek.. dlaczego facetom chodzi tylko o seks? :-(

Gość hbgvtf
pfff.. sory, ale dajesz sie macac obcemu kolesiowi na imprezie to co ty sobie wyobrazasz?

Gość ZACISZE - brudny obóz pracy
tam się robi na zwartym wciąganie wiadra z cegłami na górę jeżdżenie po placu z ogromnymi tokami wypełnionymi betonem, gigantyczne betoniary W przypadku narobienia zbyt dużej ilości betonu należy go wydupić do dołu wykopanego sztychówką i zasypać glebą !!!

Gość weź jedź z tą toką i wydup
ten beton za tym budynkiem i przysyp glebą i to jazda w podskokach !!!

głupi autor, głupie pytanie:), jak się tak słodko uśmiechał to pewnie liczył na numerek w kiblu haha. Weź się ogarnij, nei chodz na dyskoteki, to siedlisko diabła i epicentrum gwałtów.