Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorja16-17

Dzisiaj w szkole nauczycielka szydziła ze mnie i z mojej mamy

Polecane posty

Gość Lorja16-17

dzisiaj na niemieckim mielismy takie ćwiczenie by przedstawić swoją rodzinę: kto gdzie pracuje, ile ma lat, jak ma na imię. No i ja napisałam to wszystko, ze moja rodzina to mama tata i młodsza siostra itp. Pozniej czytaliśmy to na głos, a nauczycielka słuchała. Jak przeczytałam ze moja mama ma 34 lata (ja mam skonczone 16) to powiedziała, cytuje: Ile? to ile ona miała lat jak cię urodziła 12? z ironią i głupim usmieszkiem. Strasznie mnie tym zdenerwowała poczułam sie głupio i to nie dlatego ze mama urodziła mnie w młodym wieku, tylko dlatego, ze jakim prawem nauczycielka wysmiewa sie ze mnie na forum calej klasy. załuje ze nie zareagowałam i nie zapytałam co ją to interesuje i czy to ma związek z lekcją, bardzo załuje ze tak nie powiedziałam tylko milczałam jak głupia. dodam jeszcze ze mama urodziła mnie mając 18 lat. ja jestem z listopada wiec mam skonczone dopiero 16 ale część mojej klasy ma już prawie 17.dlatego tak ją zbulwersował wiek mojej mamy, z resztą co ją to obchodzi

Gość jestem deską
pierdol ją, sama stara rura pewnie i zazdrości 🖐️

"widać, że matematyka nie jest Pani mocną stroną, ale nie dziwię się, ludzie z dwucyfrowym IQ tak mają..." a poważnie: powinnaś iść do dyrektora.

jak to w galeriankach było, cytuje: "dawno jej nik nie wyruhał..." ogólnie kij jej w oczodół

Gość aaapsik
nie zwracaj uwagi na jej docinki , nie warto . Najbardziej wzburzeni są ci , co sami świeci nie byli :)

Gość tueetu
a to szmata!! co za ścierwo z tej nauczycielki!!!! ale nic straconego, możesz do niej pójść i się zapytać o to co dziś byś się zapytała tylko byłaś zbyt zdenerwowana. a mamy się nie masz co wstydzić, to że urodziła cię w młodym wieku nie ma żadnego znaczenia, poza tym widać, że wychowała fajną dziewczynę:D poza tym jest bardzo duża szansa, że będziej miała swoją mamę bardzo bardzo długo:) trzymaj się i nie dawaj się starym, zdziadziałym idiotkom

Gość Lorja16-17
kurcze ale naprawde co za podła suka. jak ja załuje ze nic nie odpowiedziałam, ale tak mnie zaskoczyła ze nie zdarzyłam zareagować

Gość Lorja16-17
i jeszcze: ile ONA miała lat?:O

Gość xyzxyz
popieram przedmówców-zgłoś to komuś,albo dyrektorowi,albo p.pedagog! ta baba nie może się czuc bezkarna i ktoś powinien ją uświadomic:o a co do Twojej mamy, to jakoś nie widzę w tym nic strasznego,że urodziła Cię w tym wieku,pokazała,że jest odpowiedzialną i myślącą kobietą przez to,która ponosi konsekwencje swoich czynów. wiesz,pewnie wg Twojej nauczycielki pewnie byłoby lepiej,gdyby każda 18 latka poddawała się aborcji,bo wg niej pewnie "tak nie wypada",zgroza:o pozdrawiam Cię autorko i Twoją mamę:)

Gość Lorja16-17
no powiedziała 12 ale to była taka ironia zeby mnie ośmieszyc.

Gość mama 38
myslę,że dobrze że nic jej nie odpowiedziałaś,mogła by sie później mścić,zaniżać oceny

Gość Lorja16-17
dzieki 🌼 nie wiem czy jest sens isc do dyrektora bo on jest z tą nauczycielką na "ty" uczą tego samoego przedmiotu i pewnie on jej nic nie zrobi a ja tylko bede miała przewalone na lekcjach u niej, a z niemca u mnie średnio

Gość Lorja16-17
włąsnie zle ze nic nie odpowiedziałam bo mogłam po prostu grzecznie zapytac co ją to (k**wa) obchodzi, a tak przemilczałam wszystko i teraz jak zrobie rozgłos to dopiero moze sie mscic

Gość andrzelika gąota
jak by tak do mnie szmatłactwo powiedziało to bym chyba wstała i przyjebała w ryj. nikt nie ma prawa tykac mojej rodziny. a moja mama tez jest młoda bo urodzila mnie mając niecałe 20 lat. pozdro