Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flara

NOWOROCZNE POSTANOWIENIA SZLAG TRAFIL!!!!

Polecane posty

Gość Flara

Każdy nowy rok zaczyna sie tym samym masą postanowień.Dziś moje szlag jeden jasny cholerny trafil.Postanowilam sobie, ze bede silniejsza, twardsza, że nie bede sie rozklejac i co? Siedze i wyje a to wszystko przez to cholerne świeto.14 LUTEGO:znów będzie takie samo:samotne.Denerwuje mnie to, ze kazdy przed samym nadejciem nagle laczy sie w przypadkowe pary, umawia na "ustawiane trójkąty", wielbi sie i kocha wszedzie, nawet przy obiedzie w kolejne reklanie kostki rosołowej!! A ja...siedze...i znow jedyne na co moge liczyc to na stek bzdur, mam szczescie do komplementów od starszych wyposzczonych panów, do zatrzymywania mnie przez 40latkow na przystanku tramwajowym...dlaczego nie moge sie zakochac w kims rownym swojemu wiekowi.Wiem czytasz to i myslisz "to ile Ty do cholery masz lat!!???? na ile wygladasz!!??" na swoj maly powalony 20stoletni wiek !! Mnostwo kolegow znajomych ... i nikogo bliskiego sercu...

a pluń na te Walentynki całe, jako i ja pluję :) miłość ma być na co dzień a nie od święta.

Chrzanić Walentynki! Przestań się nad tym "spuszczać" bo to święto handlowców i facetów mających w du***ie kobiety ponieważ tylko w takie okazje potrafią sobie przypomnieć iż kobieta to coś więcej niż worek na nasienie.