Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kd88df8d8fd

KTO Z WAS CHORUJE NA DEPRESJE???depresja nie istnieje,to chory wymysł!

Polecane posty

Gość kd88df8d8fd

ja podeejrzewam u siebie tą chorobe ale kiedy mówie komuśze być może mam depresje to każdy mnie wysmiewa ze znajomych i rodziny ,że nie ma czegos takiego jak depresja.i ze to usprawiedliwienie lenistwa i wymysł często jak komuś sie nie chce pracować to to jego usprawiedliwienie. błagam powiedzcie mi czy tez tak uwazacie? czy ja moge podejrzewac u siebie depresje? moje objawy to ciągły lęk,nieustanny .ciągle mysli i strach przed smiercią ..smutek pernamentny i nieumiejetnosc cieszenia sie niczym:(:(ciągle czuje ze jestem zerem i me zycie nie ma sensu ..nie mam pracy bo boje sie ze nikt mnie nie przyjmie i ze sie nie sprawdze..mam tez fobie spoleczną..bardzo chcialabym pracować .to me marzenie ale nie potrafie sie przemóc z tym lękiem ..nie mam apetytu i miewam ciagle złe samopoczucie.NIE UMIEM SIE PODJĄC ZADNEGO ZADANIA I SKONCENTROWAC NA NICZYM..ale kazdy mi mowi ze wymyslam i ze to lenistwo..nikt nie wierzy a ja co dnia rycze z bólu.. BŁAGAM POWIEDZCIE MI CI KTÓRZY CHORUJECIE JAKIE MACIE OBJAWY I CZY NAPRAWDE TRZEBA NIE RUSZAC SIE Z ŁOZKA JUŻ WCALE I NIC NIE ROBIC TYLKO PLAKAC BY TO BYLA NAPRAWDE DEPRESJA?/JAK TO JEST ?

Gość hrabinkaa21
trzeba iść do psychiatry a życie znów nabierze kolorów a ty chęci do życia.Wiem bo jeszcze 2 miesiace temu tez mnie dopadła.

prawda jest taka , zedepresja to ostatnio modna chorba..kazde wahanie nastroju nazywa sie juz depresja... ale prawda jest taka, ze warto porozmawiac ze specjalista...wtedy onw szystko zweryfikuje

Gość doooo kd88df8d8fd
autorko ty jestes leniem i to prawda depresji to ty nie masz na pewno!

Gość doooo kd88df8d8fd
116123 hahahahaha

Gość fdsfgdsfdfg
Pójdź do psychiatry i od tego dnia figurujesz już w kartotekach jako osoba niezrównoważona, a więc potencjalnie niebezpieczna. I w razie czego różni ludzie będą to wykorzystywać przeciwko tobie.

to jest depresja biotyna i omega 3 pomogą zaczni jeść więcej warzyw i owoców to ci przejdzie innych lekarstw nie bierz i jeszcze to możesz sie pomdleć na różańcu