Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość organella biologiczna

Przeżyłyście/przeżywacie miłość/romans waszego życia?

Polecane posty

Natchnęło mnie coś na napisanie takiego tematu ponieważ dziś oglądałam film "Pamiętnik" - większość z Was na pewno zna treść filmu. Dramat a jednocześnie romans. Świetny film. Marzy mi się taka miłość. Chciałabym poznać na wakacjach gdzieś w górach albo na Mazurach jakiegoś super faceta (nie, nie szukam Kena ani modela bo mi nie odpowiada taki typ). Potem byśmy się rozstali a po kilku miesiącach zobaczyli na dworcu lub gdzieś i pędziłabym do niego z utęsknieniem. Wiem....fantazjuje, ale na pewno zdarza się coś takiego na prawdę. Ogólnie rozumiecie- taka szaleńcza, piękna miłość która przetrwa wszystko. Jak jest u Was?

Wydaje mi się, że tak. Trafił swój na swego. Chociaż, kto wie? Nie wiadomo co będzie w przyszłości. Ale jak narazie jest super

wiadomo, że życie to nie film ani nie bajka. Ale czasami bywa pięknie. Pisałam o Mazurach, bo byłam tam z paczką na wakacjach 2 razy i tam jest pięknie. Też pływałam łódką, albo na jachcie i widoki wieczorem są nieziemskie. Jestem niepoprawną romantyczką może dlatego pragnę takiego uczucia. Bo wówczas gdy moi znajomi pili alkohol przy ognisku albo łazili pubach to ja wolałam w samotności pogapić się w taflę jeziora.