Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexikucharka

Czym karmić faceta żeby często mógł?

Polecane posty

Gość sexikucharka

Jak w temacie. Proszę o sugestie :)

Gość śliczniotka
ostre przyprawy go rozpalą

Gość sexikucharka
Poważniej proszę , jakie potrawy mają wpływ na większą produkcję spermy?

Gość a ty chcesz mieć
faceta czy robota di dmuchania

Gość pies baskervileów
przestań go karmić,niech schudnie níeco :D

Gość pies baskervileów
zależy Ci na sexie czy na potomku?

Gość super glue
Szarlotka jest niezła, à la "American Pie". Ale to ZAMIAST.

Gość sexikucharka
zawsze po wielokrotnym długim bzykanku on ma chęć na jajecznicę, myślę że w ten sposób uzupełnia braki białka które zużył na produkcję spermy, co jeszcze może wpływać na produkcję , może ryby albo ser żółty ?

Gość ktosiuuuuuuuuuuuu
WIAGRA :-D

Gość sexikucharka
wiagra to dla tetryków :D mój misio jest jeszcze młodziutki :)

Gość ktosiuuuuuuuuuuuu
to jak mlody ,to jeszcze lepiej :-D dwa dni bedzie cie ganial

Gość chyba sniee
ostre przyprawy mogą przedłuzyć erekcje iopoznic wytrysk:P ale niekoniecznie jest to afrodyzjak

Gość duży jużjesteś to wiesz
seler! surówkę z selera no i plus jeszcze kwasy omega

Gość EwaO
Surówka z porów. Por to tzw. tęgostój. W ogóle polecam dużo sałatek warzywnych.

Gość D D D D
generalnie produkty z duza zawartoscia cynku np. ostrygi poza tym marchewke, ale nie wiem czemu jak facet zadba o dobra zrownowazona diete, zacznie uprawiac regularnie sport to i ochote na bzykanko odzyska

Gość Melpomena...
imbir, cynamon.... do wszystkiego!! Imbir najlepiej swiezy!!

Gość dielli
:D:)

Gość kinia37A
Dla wzmocnienia i wigoru Miłosne dania dla panów miały przede wszystkim dodawać im siły. Jaja - symbole płodności i nowego życia są pożywne, wzmacniają organizm i stymulują aktywność seksualną. Podobnie działają fasola, soja i soczewica a także dynia - bogate źródło cynku i beta-karotenu. Bardzo przydatny jest też miód. W dawnych czasach mieszano go z ziołami i podawano jako eliksir miłosny. W Egipcie stosowano go do leczenia impotencji. Bazylia utarta z pomidorami lub orzeszkami pinii (dobrze znany sos pesto) dodaje wigoru. Podobnie działa gałka muszkatołowa i koper. Poprawiają humor i zwiększają energię seksualną u mężczyzn. Przecięta na pół figa budzi ewidentnie seksualne skojarzenia, w dodatku jest bogatym źródłem potasu. Sezam - arabski symbol płodności - zawiera dużo witamin oraz minerałów, w szczególności cynk. Do dziś sporządza się proszek z lawendy, sezamu, imbiru, goździków i gałki muszkatołowej, który wzmaga pożądanie i dodaje sił kochankom.

Gość kinia37A
Ten tekst powyżej wkleiłam ale w pełni oddaje to co najważniejsze w żywieniu , do tego odrobina sportu i nasz misiek będzie sprawny i uśmiechnięty :)

Gość dodam jeszcze tylko
że nadmiar węglowodanów w diecie bardzo obniża libido zarówno u kobiet jak i u mężczyzn

Gość dietetyk
golonka plus wóda,jako danie podstawowe,ale nie zapominaj o witaminie B,czyli zaraz po tym piwooooooo!

Gość Jastrząb78
No cóż jeśli chodzi o sztywność to można sobie pomóc pigułką (nie ma co się wstydzić 90% facetów grających w filmach XXX łyka viagrę). Jeśli zaś chodzi o chęci to tu nie muszę się rozpisywać większość z nas to wzrokowcy a jak skupić na sobie uwagę to panie już dobrze o tym wiedzą. Najgorsza sprawa to amunicja. Mężczyzna jest tylko człowiekiem a nie karabinem maszynowym i w końcu bukłak będzie wysuszony na wiór (nie polecam na drugi dzień torba mocno boli). To stanowi pewien problem zwłaszcza gdy dziewczyna uwielbia oglądać ejakulacje faceta... Więc co robić czy możliwy jest obfity wytrysk dwa lub trzy razy z rzędu co dziennie? Teoretycznie tak im więcej się strzela tym szybciej organizm uzupełnia straty. Tak wszystko pięknie ale na papierze, w praktyce każdy jest trochę i ma inną wydolność organizmu (męska moszna to nie zakład im Lenina ze stachanowskimi normami produkcji). Jednak np. tacy aktorzy muszą sobie jakoś radzić (obfite wytryski mile widziane) a jeśli film kręci się kilka dni i facet musi ze trzy razy w ciągu dnia powstaje problem, oczywiście w filmie można sprawę zatuszować używając np. białego mydła w płynie (jak nie ma pokazanego wytrysku ze szczegółami to na 99% jest retusz). No ale czasami musi się wykazać a więc co robić? Metod jest kilka. Chyba metoda dająca najlepsze rezultaty to ugotowanie sobie 10 jajek na twardo i spożycie jedynie białek (białko to główny element ejakulatu) i ponoć efekty są całkiem niezłe. Słyszałem tez że dobrze sprawuje się regularne jedzenie orzechów włoskich (też zawierają białko i chyba błonnik też) powodują zgęstnienie nasienia i głęboki biały kolor minusem jest ponoć gorszy smak - nie wiem nie próbowałem tego sposobu. Słabiej działa wypicie naturalnego jogurtu, poza tym nie każdy jest w stanie wypić 2 litry jogurtu dziennie. Maślanki nie polecam (ponoć nasienie robi się bardziej słone). Jeśli chodzi o smak to dobrze robi ograniczenie mięs a w szczególności pieczeni, wędlin z dużą zawartością soli. W ogóle konserwanty źle na to działają i palenie też się odbije na wydolności (możecie mi wierzyć). Za to bardzo dobrze sprawdza się jedzenie owoców w szczególności cytrusów. Słyszałem ze najlepsze efekty otrzymuje się po regularnym spożywaniu ananasów, że ponoć nasienie ma później leki posmak. Tak to by było dobre...gdyby było prawdą zjada się ananas a na drugi czy trzeci dzień dziewczyna może sobie popić jogurtu o takim smaku. Wszystko zależy od organizmu a te środki to tylko lekkie wspomaganie wszak wiadomo że z pustego to i Salomon nie naleje... Mam nadzieję że choć trochę pomogłem życzę udanej zabawy.

Gość co wy nato
jajka i tylko jajka

Gość tdm
tylko bycze nie kurze

NIE KARMIĆ !!!!! Jak zgłodnieje to poprosi! A nawet pobłaga- grożąc ;P