Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekolada85

Opowiedzmy o swoich związkach....

Polecane posty

Witam wszystkich, chce poruszyc taki fajny temat związków, sama jestem z chlopakiem ponad rok, spotykamy sie praktycznie codziennie, pomimo ze rok to nie dlugo ja juz mam wrazenie, ze jestesmy juz starym malzenstwem i troche mnie nudzi taka monotonia.Poza tym On jest tak zazdrosny, ze nieraz mam go dosyc!Czy to wszyscy tak maja? Jak jest u Was? Jak organizujecie sobie czas, normlane jest ze "najulubiensze" spedzanie czasu to leżenie? ;) Co robicie, zeby odbudowac znudzone relacje? Opiszcie ...co was denerwuje, a co lubicie, co byscie chcieli zmienic, wniesc do zwiazku...

Gość gangbang miszczu
a o orgietkach chesz popisac?

Gość cdvfgbhnj
po roku niczego nia chcialam wnosic do zwiazku, po 2 latach tez nie, nawet po 3 ... teraz mija 7 lat i wiele bym takze nie zmianila, chyba bardziej siebie niz zwiazek jako taki. u ciebie po roku monotonia a wedlug sredniej monotonia wkracza po 5-6 latach...

Skoro od tego zaczynasz to chyba to lubisz...ale skoro piszesz na necie to chyba nigdy tego nie robiles wiec tylko pobudzasz swoja wyobraźnie uzywajac tych słoów na forum, z ukrytą twarza. pokaz sie to moze znajdzie sie jeszcze ktos kto zechce albo Cie wysmiac albo z toba poorgietkowac ;p ale zaraz zaraz....czy ty kiedykolwiek uprawiales sex?!?! lol

cdvfgbhnj -> wiesz to nie tak calkiem monotonia ale przyznam, ze troche sie nudze chwilami, moze to spowodowane tym, ze sie klucimy, a klucimy sie przez jego zazdrosc. pierwszy raz jak zrobil mi awanture to pozniej tylko patrzylam sie na niego i zastanawialam sie gdzie sie podzial moj milutki Mis. Pomimo, ze widzialam iz to tylko wyobraznia mi tak dziala, siedzialo mi w glowie, ze to moze jakis uspiony psychopata...ale po czasie mi przeszlo i znowu widzialam tylko milutkiego Misia. Przeszkadza mi ze on chcialby mna tak kontrolowac...i juz setki razy mowilam mu, ze moze mi ufac, daremnie.. ;/