Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczek jabłkowy

Czy jest tu ktoś kto składa lub składał kiedyś długopisy?

Polecane posty

Gość soczek jabłkowy

Mam 17 prawie 18 lat. Chciałabym dorobić sobie na składaniu długopisów. Po szkole mam czas i bez problemu mogłabym sobie troche poskładać. Pytam tylko czy jest to opłacalna praca? Ile można zarobić? Czy mogą nas tam oszukać? I ogólnie coś na temat takiej pracy. Z góry dziękuje :D.

Gość soczek jabłkowy
No ale o co wam chodzi? :)... wiem że to troche głupie składać długopisy ale chcę sobie dorobić. Nie mam czasu żeby iść do pracy no chyba że w weekendy bo tak to do 15 jestem w szkole. Macie może jakiś inny pomysł jak mam sobie dorobic?

daj sobie spokoj slyszalam ze strasznie oszukuja. jeszcze wyjdziesz na minusie nie ryzykuj! pozdrawiam..

hostessa w jakims markecie, ulotki. ale nie praca chalupnicza, stanowczo odradzam, a zreszta poczytaj w necie.

Gość soczek jabłkowy
Też że oszukuja słyszałam. Podobno jak proszą o wysłanie zaliczki tz ze juz nie ma co nimi sobie głowy zawracac.

Gość a ja tak powiem
na składaniu długopisów można dorobić się tylko garba to naciągacze na 100 %

Gość soczek jabłkowy
No ale własnie ja niezbyt moge w normalnej pracy na razie. W lato to ok ale teraz nie mam zbyt czasu oprócz weekendów. Poza tym planuje się gdzies zatrudnic jak skoncze 18 lat (koło kwietnia).

Soczku Jabłkowy, a może masz jakąś pasję :) [dzięki której mogłabyś dorabiać :)...może rysować potrafisz, no nie wiem[w Polsce to ciężko dorobić się] ,masz?:)

Gość soczek jabłkowy
Raczej nie :). Ucieszyłabym się nawet z 500 zł na miesiac.

Gość soczek jabłkowy
Poza tym wątpię żeby na pasji można było sobie dorobic. Przeglądając w szkole gazetę z ogłoszeniami natykałam się tylko na biura matrymonialne (oczywiście odpada) i na składanie długopisów (pomijając oczywiście ogłoszenia dla murarzy, dekarzy itp).

jeżeli masz dostęp do galerii[ jakiejkolwiek]:) to możesz wystawiać się [ prostytuować] :) ...oczywiście, jeżeli lubisz sex [nieważne z czym]:)

Gość soczek jabłkowy
mam dostęp do wielu galerii bo mieszkam w dużym mieście :D jednakże nie interesuje mnie taki rodzaj zarobku :D.

Gość no ja tez usunelam
niestety tez szukalam prace chalupnicze i wierz mi przejrzalam wszystko..i kazda oferte sprawdzilam....wynik taki ze zawsze znalazlam wiadomosc ze to oszusci i sie stracilo mase kasy na nich

Gość soczek jabłkowy
Niektóre oferty to od razu widać że jakiś żal. "Zarób 7000 w tydzien na skręcaniu długopisów" to aż śmiesznie brzmi. Mi na prawdę wystarczy 500 zł miesięcznie. Mam pieniądze od rodziców ale chciałam dorobić do kieszonkowego. Kupić sobie jakąś fajniejszą komórkę a nie ciągnąć cały czas od rodziców. :). Jak ktoś bedzie miał jakieś info o pracy (takiej w domu) to chętnie się zdecyduje :D.

Gość vdsgbgsr
Niestety - małe chińskie rączki mają zablokowany dostęp do internetu, więc nikt Ci nie odpowie :(

Gość gość
uważajcie na Firma Mentax S.A ul.Akademicka 12b 30-001 Kraków taka nie istnieje sprawdziłam NIP,REGON a najlepsze jest to że mają zdjęcie rzekomo ich firmy która nie jest ich firmą 8zł chcieli a takich naciągaczy jest więcej

Gość gość
Moja droga. Teraz jest taka bieda ze niektorzy ZARABIAJA a nie DORABIAJA 500zl miesiecznie a ja na calkiem wysokim stanowisku mam 500zl miesiecznie PO OPLATACH (a nie zarabiam najnizszej). Wiec nie watpie ze Ciebie by satysfakcjonowalo to 500 miesiecznie bo to wcale nie mala suma. Tyle, ze dlugopisy to sciema. Mozesz roznosic ulotki. Tu nie zawsze wymagaja 18 lat.