Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasiaaa12344

smutne filmy na youtube

Polecane posty

Gość joasiaaa12344

Przerazilo mnie to jak wiele jest filmkiwo na you tube poswieconych osoba zmarlym,zwlaszcza tym mlodym.Jest to strasznie smutne i jakze wiele daje do myslenia...jestes i nagle Ciebie nie ma...

jesteśmy jak zapałki...jedna pali sie dłuzej inna dopiero co rozbłysła a juz gasnie...;(

Gość joasiaaa12344
Bylam przy niespodziewanej smierci mojego taty,wiem jaki to bol stracic kogos.Jednak gdy patrze na tak mlode osoby,ktore juz odeszly...:(

Gość Zosiasamosiappp
Tez kiedys ogladnelam pare takich filmikow i nie chce juz wiecej,za bardzo mnie to dobija

Gość trterttrtre
Straszne :( Ostatnio oglądałam filmiki poświęcone amerykańskim nastolatkom, które zginęły w wypadkach samochodowych A ta Magda... jaka śliczna, młodziutka dziewczyna... echhh ;(

Gość joasiaaa12344
Ludzie przejmuja sie pierdolami,nie doceniajac zycia a onojest tak kruche!!! Cieszmy sie,ze jeszcze mamy okazje cos zmienic,polepszyc...niektorzy juz takiej okazji nie maja

Gość i ja cos
no comment______________

Gość krosztyn1
no

Gość joasiaaa12344
Bardzo mi przykro..

dla mnie najsmutniejsze sa filmiki o małych dzieciach które zmarły przy porodzie lub ten o umieralni w Chinach...straszne o zwierzetach które sa katowane itd to wogóle nie ogladam bo po jednym takim to wyłam i se przysiągłam ze never ever

Gość do doktor z Łodzi
jestes glupi jak kilo gwozdzi,widac,ze nigdy nie starciles nikogo bliskiego-nie zycze

pewnie zaraz odezwa sie tlumy i beda na mnie wkur*** ale trudno. wiecie co moim zdaniem duzo mlodych ludzi (i nie tylko mlodych) ginie z wlasnej glupoty wypadki samochodowe, motorowe. jezdza szybko, po pijaku a pozniej dochodzi do takiego wypadku. wiadomo ze jest zal i jak ja na to patrze to tez lzy mi sie cisna do oczu, ale gdyby chociaz troche mysleli zanim wsiada za kolko po alkoholu to wielu wypadkow by nie bylo. mialam takich znajomych, ktorzy zgineli jakis czas temu w wypadku motorowym i to wlasnie przez alkohol. znam wiele sytuacji z opowiadan, kiedy dziewczyny wracaly nad ranem z dyskoteki same w skapych strojach a w krzakach czaili sie gwalciciele, to co sie tu dziwic. najbardziej tak naprawde zal mi tych ktorych dopadla ciezka choroba i ich nie oszczedzila...

ja poprostu nie mage takich filmików ogladac...jestem mama 2 latka i gdyby mu sie cos stało....

Gość joasiaaa12344
Masz racje biso,nie pochwalam jazdy pod wplywem alkocholu,ani dziewczyn ktore swoim zachowaniem prowokuja,ale tez mialam te nascie lat(teraz mam 26) i sama wiem jakie czasami szalenstwa popelnialam,tzw bledy mlodosci.Czasami robilo sie takie nieodpowiedzialne rzeczy:) prawie kazdy to przezyl Nie ktorym sie udalo...innym nie.Chociaz alkochol plus jazda samochodem to juz zupelny przekret ktory zasluguje na potepienie

moj byly kiedys odwozil mnie pod wplywem alkoholu tez glupia 18-tka zamiast go opieprzyc i wrocic samej na nogach po sylwestrze to wsiadlam do auta. jak teraz o tym pomysle to mnie ciary przechodza. poza tym kiedys tez wracalismy ze znajomymi z dyskoteki kawal drogi, jak juz dojechalismy na miejsce to przyznal nam sie ze w pewnym momencie zasnal za kierownica. akurat wtedy nie byl pijany ale zmeczony.

kto spiewa piosenke z drugiego filmiku co wkleila joasiaa12344..

Gość joasiaaa12344
Osa,ta piosenke wykonuje Evansesence tytul -my immortal. Ja tez mialam kiedy wypadek samochodowy,troche potluczen,zlamana reka i na szczescie na tym sie skonczylo.Kierowca byl trzezwy,nie wyrobil na zakrecie,jechal za szybko i auto dachowalo.Ja wtedy spalam:/ pasy mialam nie zapiete,podobno to cud,ze wyszlismyz tego calo

Gość gtjugg
dlaczego te biedne dzieci musza tak cierpiec????:(((

mój kolega jechał do znajomych do Częstochowy. miał wypadek samochodowy. od ponad miesiąca leży w szpitalu nieprzytomny w stanie krytycznym, jest pod respiratorem. wielokrotne złamanie podstawy czaszki, całkowita rekonstrukcja twarzy i szczeki. nogi ręce zebra połamane, niewiadoma co z kręgosłupem i czy nie jest sparalizowany. chłopak 25 lat. był trzeźwy http://www.myszkow.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art363,wypadek-w-rzeniszowie.html