Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta z Gliwic 23

Lubie siedzieć sama w domu

Polecane posty

Gość aneta z Gliwic 23

wy tez tak macie?

Gość jakie piwo pijesz
tak wprost uwielbiam być sama, nikt dupy nie zawraca

od czasu do czasu lubię ^^ ale lepiej z tym nie przesadzac bo to w sumie jest samotnośc i psuje humor ;p

Gość kornflakes
jak mieszkasz w gliwicach to Ci się nie dziwię :P studiuję tam już 5 rok i po prostu tam na mieście nie ma nic do roboty ;p

Ja też kocham siedzieć sama w domu, bo mogę pozwolić sobie na 100% relaks. W ogóle jestem samotniczką, wszędzie chciałabym chodzić sama ;)

Ja nienawidzę siedzieć sama w domu...bo się boję:-O Zawsze musi ktoś być:-D Nawet pies. Bez skojarzeń. Jak jestem sama słyszę jakieś odgłosy...wiem ze mną jest coś nie tak. :-P

Gość
lubię siedzieć sama w domu gdy mam coś wciągającego do czytania :) wtedy tylko książka, kawa i ja ;) niestety, rzadko bywam sama - praktycznie sporadycznie :o

ladyinblack: blagam nie strasz mnie bo ja na takie rzeczy jestem b wrazliwa :D a sama siedze teraz :O:O:O

Nawet jeśli masz duchy, to nie obawiaj się tak. Ja wychowywałam się na horrorach, czytałam legendy o duchach, więc też mam bujną wyobraźnię. Ale dla mnie samotny wieczór to wielki komfort, myślę wtedy tylko o sobie - każdy powinien się kiedyś zatrzymać.

Gość senne marzenie.
ja nie lubie:(

mostlywinter: ja ogladam tylko horrory typu daybreakers bo przy innych wymiekam :D wiec ja to bym sie na twoim miejscu zalamala psychicznie :P:P:P

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Ja nawet horrorów nie mogę oglądać bo mam stracha. Mam wrażenie np że ktoś obok mnie siedzi. Jak już jestem sama w nocy włączam radio żeby nic nie słyszeć.:-O Paranoja. Blue Lips: Nie bój się nie jesteś sama.Przecież My jesteśmy:-P

Spoko, moja psychika jeszcze cała ;) Mnie przeraził "Świt żywych trupów " i "Egzorcyzmy Emily Rose", "Szepty w mroku", ale nieraz bywam w nocy sama. Kiedyś się bałam, teraz patrzę na to z dystansem.

Gość
kiedyś spałam przy świetle, tak bardzo bałam się nocy i ciemności :) teraz już nie boję się zgasić lampki ;) ale horrory sobie odpuściłam :p

Może i tak :) Ja jednak wolę coś bardziej na luzie, chcę mieć przyjemny wieczór, muszę wypocząć. Od tego jest dobra książka i wciągający film.

Macie coś takiego, że chcecie odpocząć nawet od ludzi? Bo ja cały czas. Myślałam o jakiejś podróży, bo brakuje mi samotności.

Gość zakochana w samotności
uwielbiam być sama robię wtedy to co chcę nikt nie zawraca mi d.... mogę potańczyć , popłakac sie i w ogóle wszystko ......

Wiadomo, kiedyś też się zatęskni za znajomkami...Tyle, że ludzie są za bardzo uzależnieni od rozmów, od przytulania, od bycia takimi papużkami nierozłączkami. To nie sprzyja niczemu dobremu.