Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolinka24

Jak to jest z drugim porodem?????

Polecane posty

Witam jestetem w 34 tygodniu ciąży to moja druga ciąża. Pierwszą urodziłam córke prawie 2 tygodnie po terminie... Teraz mam mieć synka mam nadzieje że nie bede długo znów wyczekiwała po terminie... Zauważyłam, że sporo opadł mi brzuch... Czy to nie za wcześnie na 34 tydzień? Kobietki które rodziły po raz drugi napiszcie coś na temat drugiego porodu czy było wam łatwiej niż za pierwszym razem czy też przechodziłście męczarnie :( ????

witam.gratuluje synka.ja co do drugiego porodu tez bylam pelna obaw no i oczywiscie bardzo sie balam bo wiedzialam co to porod ja corcie urodzilam 11dni po terminie w sumie to od 31sierpnia mialm czekac na porod.brzuch tez wczesniej mi opadl.postanowilam ze ten porod bedzie inny :)no i byl rodzilam w wodzie dla mnie super sprawa no moze troçhe za ciepla woda byla ale bylo ok i mloda dosc szybko sie urodzila do szpitala pojechalam o 15:00 a o 20:04 sama z wody wyciagnelam moja corcie:) niesamowite przezycie.nie martw sie bedzie dobrze szczesliwego rozwiazania zycze.