Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkakukaraczaaa

Chude nogi !! Wesele latem CZERWIEC - Jaka sukienka ???

Polecane posty

Gość kkkkkakukaraczaaa

Mam chude nogi a dokładnie to łydki . W czerwcu idę na wesele do koleżanki. Jaka sukienka była by dla mnie odpowiednia ? W Czerwcu będzie gorąco a ja wstydzę się wyjść w sukience do kolan . Co myślicie o takich dziewczynach jak widzicie je w spódnicach a maja chude nogi ?

Gość piitt87io
chude nogi są sexy :) możesz założyć co chcesz, ale najlepiej je odkryj

Gość ja zawsze uwazalam
ze mam grube nogi... ostatnio mialam tez impreze taka bardziej oficjalna i zalozylam taka sukienke do kolan i do tego szpilki... moje nogi w tym wygladaly jak patyki.. nie ktorzy mowili jak ja wogole moge chodzic i sie nie polamac ;p hmm nie wiem jaka by ci pasowala.. zalezy czy jestes blondynka czy brunetka jakie kolory lubisz itp.

Gość kkkkkakukaraczaaa
pitt jesteś kobietom ??? wydaje mi się że będę wyglądać dziwacznie

Gość kkkkkakukaraczaaa
jestem brunetką i myślałam o sukience w kolorze fioletu.

Gość ja zawsze uwazalam
to sadze ze powinno byc ok :) fioletowy kolor bardzo pasuje do brunetek :) a jak masz chude nogi to sie ciesz z tego i pokaz je :)

Gość kkkkkakukaraczaaa
właśnie problem z tym że nie cieszę się :) uda są ok ale łydki są za szczupłe moja mama mówi że przesadzam i chudych nóg nie widziałam . Zaczęłam skakać na skakance może to mi pomoże je rozbudować :)

Gość ja zawsze uwazalam
wiele dziewczyn by ci zazdroscilo szczuplych nog! bo malo ktora ma takie lydki wiec sie ciesz dziewczyno !

Gość kkkkkakukaraczaaa
może i macie racje że wiele by zazdrościło ale to mnie jakoś nie przekomnuję , czuję że jakbym ubrała sukienke przykładowo do kolan to fatalnie bym się czuła i myślała że każdy na nie patrzy i myśli ale chudee. Chyba jednak pozostaje mi kiecka do kostek :(

Fiolet jak najbardziej... dla brunetek... a sukienka...też w kroju jaki Ci się tylko spodoba... Na rozbudowę łydek wystarczą przysiady... na palcach... np. co drugi dzień... 10X3 serie plus troszkę cierpliwości ..i efekt murowany :)

Gość kkkkkakukaraczaaa
Despona a próbowałaś na sobie ? :)

Gość nie patrz na swoje nogi
Wbijak się w kieckę , przecież teraz jest na to pora, młoda jesteś to wyglądaj pięknie :)

Gość kkkkkakukaraczaaa
a moze wrzuce zdjecie sami zobaczycie

Gość stara panna po czterdziestce
nie przesadzaj ciesz sie, ze masz nogi są ludzie bez nóg

Gość motyw grecki
tak zdjęcie bobra najlepiej :)

Gość motyw grecki
* bobera sorki :)

Gość kkkkkakukaraczaaa
jakiego bobera???

Gość kkkkkakukaraczaaa
KrwistoCzerwonaSzminka20 dziękuję za rady :) ale bioder nie chciałabym poszerzac :) Moze lepiej by było coś dla mnie dobrac jakbym wrzuciła jakieś zdjęcie ?

Gość paulinka2264
witam tez mam problem bo jak juz sie urodzilam bylam szczupla.a teraz to wstydze sie wychodzic w spodniczkach i sukienkach a szczegulnie teraz w czerwcu na wesele jade do kolezanki i nie wiem jaka sukienke wybrac..mam szczuple lydki a wolalabym cos krotszego wybrac bo to lato bedzie...pomozcie mi dziewczyny bo zwariuje

Gość Kamyyylka
Najlepsza długość to midi,kolory jasne,pastelowe,jaskrawe przyciągają wzrok innych i tak jak świecące pogrubiają.maxi nie jest dobrym rozwiązaniem,jeśli jesteś wysoka i szczupła to jeszcze bardziej cię wyciągnie:)

Gość Chude nogi
Ze mnie też sie nabijają że mam chude nogi jak szkapy :c . Dlatego wstydze sie nosić sukienek . Więc zaczęłam ćwiczyć 20 razy srie 3 stanie na palcach i obniżaj cały czas pięty ale nie dotykaj ziemi :D . Łydki bardzo trudno jest wyćwiczyć ale jest to realne po Miesiącu powinny być jakieś efekty :)