Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuuuuubaaaa

dieta moja 1 sucharek na dzien + woda mineralna + cwiczenia. DAM RADE?

Polecane posty

Gość gruuuuuubaaaa

kolezanka w ten sposob schudla 13 kg a jadla tak przez miesiac, teraz przytyla 5 kg ale nadal wyglada szczupło. ja mam 175 i teraz waze 68,5 mam bardzo duzy iust i przez to wszystkie czesci mego ciala wydaja sie wieksze i mam z tym problem.a dietke zaczelam stosowac dzis. czuje sie dobrze nawet jesc mis ei nei chce. JAK MYSLICIE DAM RADE I CZY TO POMOZE I CO ZROBIC ZEBY WYTRWAC? a i calkiem mozliwe ze w anoreksje wpadne, ale to dobrze bo przynajmniej trumna bedzie lzzejsza jak umre(nie,nie mam depresji he)

Gość oj dzieci dzieci***
Idź na forum "DIETY"

Gość Marihuana Nana
Wg mnie ważysz proporcjonalnie, ale skoro tak bardzo chcesz... Po pierwsze pamiętaj, że chudnąc chudnie tez biust, więc dbaj o niego, bo będzie mniej jędrny. Po drugie głodówka to nie jest dobrze wyjście, bo można jeść i ćwiczyć, pić wodę i chudnąc zdrowo. Poczytaj o dietach i zaplanuj działanie, zamiast się głodzić. Po trzecie przypominam, że ważysz w normie do wzrostu:)

Gość Mrs Good
Również uważam, że masz prawidłową wagę ale jeśli chcesz wyglądać korzystniej to taką "dietę" jaka planujesz stosować odradzam. Po pierwsze wyniszczysz organizm, po drugie pogorszy ci się stan skóry, utraci ona jędrność, po trzecie na bank wystąpi efekt jojo i kilka miesięcy po takim odchudzaniu będziesz ważyła nie 68,5 a 75 kg. Dlatego proponuję zmianę nawyków żywieniowych, czyli żadnych słodyczy, chipsów, smażonych rzeczy, wprowadzić produkty z dużą zawartością błonnika, pieczywo pełnoziarniste, dużo warzyw. Do picia wodę, herbatki ziołowe, zieloną herbatę. Do tego wszystkiego systematyczne ćwiczenia. Dzięki temu będziesz chudła powoli, ale efekty będą trwałe a ciało nabierze ładnego kształtu, skóra będzie jędrna i zdrowa.

na takiej diecie dasz rade !!! ale chyba dostać się na cmentarz w tym roku, nie myślałaś o mądrym odchudzaniu a nie zagłodzeniu organizmu??

Gość gruuubaaaaaa
dzieki hehe juz sie z tym uporalam zapisalam sie do dr reja w bewery hils na operacje plastyczna i za miesiac lece do stanow na konsultacje. tak ze zrobi ze mnia to co chce a ze wczoraj pare tysiakow wygralam w lotto to mam juz hajs:D