Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam czy...

Byłyście dziś z dziećmi na spacerze?

Polecane posty

Gość Pytam czy...

Moja córka ma 1,5 roku. Wszyscy mi dzisiaj odradzali spacer - w Warszawie było ok -10 stopni...

Gość nanananna
my byliśmy a mój synek ma 11 mc nawet w zakopanym bylismy na zimowiskach mimo tych mrozów nie choruje :)

Gość Pytam czy...
No właśnie. Bo mi się wydaje, że rodzina (mama, teściowa, chłopak) przesadzają... Że mroźne powietrze szkodzi na płuca - podrażnia płuca, że zachoruje...a mi się wydaje, ze na jakieś 15 min można było wyjść - dla zahartowania...

Gość Pytam czy...
*przesadza :-)

Gość duduloszka
bylismy na zakupach, 19mc. nie szkodzi na pluca, wrecz odwrotnie.szkoda ze ciodradzaja,bo gdyby zachowowalobobo, to by bylo na ciebie..

Gość spod Warszawy
u mnie bylo - 8 w poludnie.Ja juz kiedys poruszalam tu temat spacerow w mrozy.Wszystkie mamy zapewnialy,ze wychodza.Moj 8 miesieczny synek dzisiaj spal w wozku 2 godziny przed domem.Jutro jak bedzie -13 zostajemy w domu.

Gość wychodze codziennie
jesli temp. nie spada ponizej -10. synek ma 10 mies, no jesli mocno wieje lub sypie snieg to skracam wyjcie do 20 - 30 min. Nie ma newet kataru ( tfu...). Niektore osoby zwlaszcza babcie przesadzaja, np. moja mama codziennie dzwoni i pyta byliscie na spacerku, a przeciez tak zimno...

Gość paulina7785
uważam, że w taki mróz odpowiedni jest spacer ale nie dłuższy niż 15-20 min. Ja po takim wyjściu podaje mojemu synowi ciepły napój malinowy lub ciepłą zupkę i nie choruje.

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy . Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_ mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Gość no jasen że tak
ja własnie zaraz jadę na łyżwy na zatoke pucką z dzieckiem, wczoraj przy mrozie -10 stopniu koło 17 byłam na sankach

u nas jest dziś 18 i strasznie siarczysty wiatr dorośli uciekają a co dopiero dzieci. Ale przy 10 normalnie wychodziliśmy na spacer

Gość kocyk na polancee
U mnie na pomorzu jest dzis -11 stopni tez sobie odpuszczam spacerek.Moja corcia ma 10 miesiecy.Ja nie lubie siedziec caly dzien w domu ale dzis jestem zmuszona zostac.

ja ide na 30 min jest - 11 zachodniopomorskie małemu dobrze zrobi mi też zreszta musze drobne zakupyt zrobic

my też byliśmy. rano na zakupach, ok 30 minut łącznie był na dworze. teraz mąż go zabral i pojechali do teściów. najpierw pochodził sobie wokół parkingu, ok 20 minut, teraz pojedzie i u teściów tez ma ok 20 minut pochodzić. u nas ok -14, u teściów na wsi jeszcze zimniej - rano -24 stopnie mieli, bo wokół szczere pola to zawsze jest zimniej.

Gość assiiiaaa
moja pani pediatra mowila ze powyzej -10 nalezy zostac w domu. tak samo wczorak mowili w tv. a ja sama nie wiem... z corka 4 miesieczna na pewno nie wyjde, ale dwulatka chyba na 15 min wezme :) na pewno nie na dluzej mimo ze slonko swieci

Wydaje mi się, że dzieciaczek powinien w każdą pogodę przynajmniej raz dziennie na 45 minutek wyjśc na spacer :)

u mnie -16,byłam z dziećmi ok.40 min,generalnie wychodzimy na trochę w taką pogodę,najmłodszy ma 15 miesięcy i jak posiedzi kilka dni w domu i nie wychodzi,to po pierwszym,nawet krótkim spacerze łapie katar,dlatego wolę go codzień chwilę przewietrzyć,niż potem ładować w niego leki

Gość Pytam czy...
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny :-)

Gość mammma kalinkiii
Ja bylam na spacerku ok.15 na 1h.U nas byl -10.Ale sloneczko swiecilo i bylo nawet przyjemnie na dworze.A corcia ma 10 miesiecy.