Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeniwasaki

Która suknia Wam się bardziej podoba?

Polecane posty

A musisz mieć welon? :D Bo mnie się zdaje, że niekoniecznie :D Do prostych sukni ładnie wyglądają takie malutkie woalki. A do takich "historycznych" - nic :P Albo ... wianek :D :D

Gość yeniwasaki
no wlasnie ja widywalam takie z mini welonikiem.. i to jest ok niezeli ciagnacy sie fifrak. ja to jestem zielona jeszcze calkiem... dopiero co zaczynam sie w tym rozeznawac. a co do welonu to babcia sie juz unosi jedna z druga "ze jak to bez welonu? musi byc welon" pff

Gość yeniwasaki
a ta pamela to z ktorej kolekcji? przejzalam z 2010 i ni ebylo

Gość yeniwasaki
juz mam :D

:D babcie to straszna broń ;) Otóż - najpierw suknia, potem dodatki. Powiesz babciom, że welon cię denerwuje, a chyba nie chcą, żebyś była zdenerwowana ;) Dziewczyny często się dają namówić komuś z rodziny na coś, co im się nie podoba, albo w czym się nie czują dobrze, no i wiadomo jak to się kończy - twoja chwila zepsuta przez wkurzający kawałek welony, debilny obcas, opadającą pończochę albo zapach kwiatka, którego nie znosisz :D Twarda musisz być ;)

Gość yeniwasaki
jestem twarda :D welonu nie bedzie :classic_cool: pamietam, ze moje dwie starsze siostry to z welonem byly, ale tez nie przypominam sobie zeby nie chcialy... dla mnie to tandetnie wygląda. a suknie to mi sie podobaja bardzo skromne..w sensie bez zadnych diamencikow, koronek itepe. bardzo lubie takie marszczenia przy górnej czesci w taka harmonijke mocno scisnieta :D zastanawiam sie tez, bo mi przypadla do gustu taka biala ze zlota kokarda w pasie.. ah.. :D suknia to oczywiscie bedzie do ziemi, bo jakos tak glupiobym sie czula w krotkiej, aczkolwiek nie rozumiem kto to wymyslił.. ciezko potem tancowac heh.. a na razie to jeszcze do slubu daleko i sie rozmarzam, ale pewnie jak bedzie coraz blizej to mnie tak trema zje ze ojej :)

Gość yeniwasaki
najbardziej co jest dla mnie przykre to to ze "slub jest dla gosci" po ostatnim weselu, gdzie moj narzeczony byl swiadkiem.. to bylam dosyc blisko z mlodymi bo przy jednym stole to masakra.. ciagle cos, mojego chlopa to prawie w ogole przy mnie nie było.. bo a to musi to a to tamto, a to cos sie dzieje.. straszne. mlodzi pili wode zamiast czegos mocniejszego(w sumie nie dziwne) no ale ogolnie mam wrazenie, ze sie nie pobawie bo trzeba bedzie spelniac formalnosci i wszystkiego pilnowac

Jeśli masz czas, to tym bardziej przymierzaj. Właśnie dlatego wspomniałam też o siadaniu, skłonach, etc - żebyś wiedziała, czy wytrzymasz. I znajdź jakiś wygodny obcas do mierzenia - sukienkę będą dopasowywać długością do obcasa :) Noo, jak już dwie miały welony, to obie babcie zostały usatysfakcjonowane, ty nie musisz :) Tak, saman tez jest w stylu, który pokazałam :) Ale mniej podkreśla pupę (uparłam się na tę pupę :D ) Hm, to znajdź kogoś, kto za ciebie dopilnuje. Zwykle od tego są właśnie (niestety) świadkowie (druhny / drużbowie). Wszystko zależy od nastawienia, od gości... A czasem od pacyfikatora/ki (ja! ja! :D ). No bo ile razy można się całować, czasem goście nie dają ludziom zjeść w spokoju :O

Gość mammamiapomidore
yeniwasaki - bo trochę tak jest. My robimy wesele głównie dla znajomych i bliskich nam osób, na których nam zależy. Jesteś najważniejszą osobą, ale i "gospodynią". Dla par zazwyczaj jest dopiero podróż poślubna ;) Mieliśmy pomysł, by wyjechać do Brazylii i tam się pobrać, ale zrezygnowaliśmy właśnie z tego powodu, że chcemy mieć przyjaciół przy sobie. Trochę żałuję, obyłoby się bez zamieszania.

Gość yeniwasaki
u nas troche osob bedzie... cala rodzinka z mojej strony i ze strony mojego... on to ma dopiero rodzine.... od strony ojca ma 8 ciotek i kazda po srednio 3 dzieci..:o w dodatku mlody wiek i trzeba przewidziec osoby towarzyszące. tak to jeszcze bliskich przyjaciół i tyle ale sporo bedzie oj sporo

Gość a to titititit
up

Gość Anq25
zupa ale się wkręciłaś:D Ogolnie kiecki fajne maja. Ale jak masz małe cycki to wez cos karbowanego na biuście. I zasada jest prosta, masz spięte na gładko włosy i ciemne, możesz mieć prostą i mocno zdobioną suknię. Robisz loki lub masz rozpuszczone suknia gładka bez udziwnień.

Gość Anq25
Do jasnych blond włosów rozpuszczonych lepiej suknia bez ramion bo inaczej zlewa się. Jak spięte to dowolna suknia.