Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awila

Kto z Was wie z czego są robione parówki?

Polecane posty

W TV mówili, że gdyby ludzie wiedzieli to by nie jedli ...

to i krowie ryje, a łapki to chyba z pazurami, bo komu chciałoby sie odcinać... coś w tym jest, bo dlaczego takie tanie..

to nie mów ,ze je jadłaś wiedząc jaki maja skład :( :(

kolega kiedys pracował w zakładach skolołowskich i od tamtej pory nie je parówek skóry, chrząstki, wymiona krowie i inne dziwne odpady

ale ja lubię parówki, z musztardą :P uważam, że gorsze jest jedzenie np. ośmiornic, nie dość, że źle wygląda to jest obrzydliwe a inni się nimi zachwycają.

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy . Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_ mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

ja próbowałam wyciagnąc coś na ten temat od znajomego właściciela masarni, ale nie zdradził tajemnicy, pomimo, ze był po %

ktos taki jak ty......nie powinien sie wypowiadac na temat jedzenia osmiornic!!! poczytaj wpierw a potem pisz,ok??? jak mozna porownac osmiornice do parowek???

A. Kmicic - sorry jeżeli uraziłam Cię, widocznie ośmiornice Ci smakują, dla mnie są obrzydliwe, no chyba że bym je zmieliła :D bo w całości nie da się ich zjeść

energiczna.....jeszcze zeby Ci dobic to Ci napisze ze jak juz sie taka wyciagnie z wody to trzeba ja dobrze o kamienie napierdzielac co by miesko bylo pozniej miekkie :P

ktos taki.....mnie nie mozna urazic :P w calosci nie mozna jej zjesc :P zajebiscie smakuje z makaronem........ehhhhh.... ps.ale masz rude dziecko.....po tatusiu???

Gość o to to to
ty kobieto nucz sie linki wkljeac luxurylife

Gość od zawsze wiadomo że
parówki są robione z papieru toaletowego i wszystkich resztek, które spadną na podłogę w zakładzie. Poza tym jakieś 80% stanowi granulat sojowy, czyli właściwie jest to produkt wegetariański zanieczyszczony resztkami padliny :-P

Gość Mówicie o tych
grubych parówkach, tak? A p cienki parówki - np kurczęce z Biedronki, z czego się je robi? Bo a je uwielniam... :o