Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdroszczeludziom

zazdroszcze ludziom ladnych prostych oczu

Polecane posty

Gość zazdroszczeludziom

mam zeza i mimo kilku operacji mam go ciagle bo powraca gdyz mam niedowidzenie na to oko. nienawidze siebie i zazdroszcze kobietom slicznych oczu tej swoboddy w patrzeniu

Gość zazdroszczeludziom

Gość zazdroszczeludziom
idioci

Gość Dolly89
Wydaje mi się, ze lepiej miec zeza niż debilizm wrodzony.

Gość patkaaaaaaaaaa
a mam pytanko na fundusz mialas operacje?

Gość WIELKIE 4 LITERY .
nie słuchaj tych GUPKÓW:P tak już jest , jedni piękini i bogaci a inni mają jakieś wady-mniejsze lub większe:) to może niesprawiedliwe ,ale ja wierzę ,że wszystko to ma jakiś sens i ciesz się z zeza bo mogłaś trafić gorzej :D

Gość zazdroszczeludziom
najchetniej to bym powybijala wszystkie lustra w okolicy. mialam na fundusz ale to nie ma znaczenia bo mialam w dobrych klinikach tam gdzie leczy sie trudne przypadki i wiekszosc ludzi jest zadowolonych. no ale wszystko psuje to niedowidzenie na ktore nie ma lekarstwa

Gość patkaaaaaaaaaa
a dasz mi moze namiary ?

a moze matka was nie nauczyla ze jest cos jeszcze w zyciu oprocz kupy??

Gość asiowiczka
Ollunia a ty nie masz nic innego do roboty tylko wklejać to swoje gówno na wszytskich tematach?

Gość uuuuupppppppppppp

Gość hophophophophophop

Gość nie bardzo koajrze...
sama operacja niewiele da, jesli nie bedzie sie cwiczylo miesni podtrzymujacych galke oczna

Gość upppppppppppp
cwiczylam i nic to nie dalo. mam niedowidzenie

Gość pewnabrunetka8765443
ja mam astygmatyzm i krotkowzrocznosc i tez mi oko delikatnie ucieka. z oczami jest jak ze szklem. szybko mozna sobie je zepsuc:(

Gość gniazdo robaków
kurcze niewesola sprawa, najgorsze jest to, że wzrok jest wszystkim - niestety tak jest, że jak widzimy na ulicy czlowieka z zezem, ktory podchodzi do nas w jakiejs sprawie, to czym predzej od niego sie oddalimy, bardziej, niz od śmierdzacego żula zbierajacego na jabole... smutne to, ale coz by na to poradzic. I pisze to czlowiek bez wad wzroku, ale starajacy sie zrozumiec problem ludzi z tak nieprzyjemna wadą, jaka jest zez

nie przejmuj sie ja jestem z Toba i co ze inne maja ladne oczy ale za to sa puste w srodku. I skad wiesz ze Twoje nie sa piekne moze tylko Ty myslisz ze nie sa. Pozdrawiam :-) Ps. gniazdo robakow widze ze pocieszanie innych masz we krwi...

Gość gniazdo robaków
no bez przegięć, nie napisałem tego sztucznie, aby pocieszyc (lub nie), no ale po prostu jakoś dziwnie 'czuje', jak to ciezko byloby zyc z zezem. Ludzi z zezem wcale tak duzo nie ma, to tez taki czlowiek jest niecodziennym widokiem na ulicy, bo latem to pewnie jeszcze ciemne okulary mozna zalozyc i nie widac tak tego, ale tutaj nie Karaiby, wiec taki numer nie przejdzie w innych porach roku. Jedyne co moge zrobic to wspolczuc i pocieszyc: inni mają gorzej (np. w ogóle nie mają wzroku).