Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w uczuciach

to jest miłość czy przywiązanie?pomóżcie

Polecane posty

jestem z chłopakiem rok i miesiąc,to ja go wyhaczyłam,bardzo mi się podobał,w koncu go zdobyłam,te motylki w brzuchu wszystko super,pięknie. No i związek na początku wszystko fajnie i w ogóle a po jakimś czasie zaczęły się kłótnie. Jestem osobą bardzo wybuchową i co jakas poważniejsza kłótnia to kończyłam to "zrywaniem" ale oczywiscie zaraz po chwili do siebie wracaliśmy. Teraz często mnie wkurza,jednak kiedy jest dobrze a nawet i źle,kiedy milczy czuje,że mi zależy ,że go kocham. Kiedy kończe ten związek i tak do niego wracam,mam wrażenie,że z nim źle a bez niego jeszcze gorzej,nie moge jakoś bez niego żyć. Pytanie:moje zachowanie,powroty,rozstania (wiem to gówniarskie) świadczą o miłości czy o przywiązaniu? bo,że o niedojrzałości to wiem. :)

Gość szukam ostrych pasztetów
taka już jesteś krejzolka :O

no szczerze,to troszke tak,cos robie a dopiero pozniej mysle,pewnie wykonczylam go juz tymi ciąglymi rozstaniami i on nawet już w to nie wierzy,że kiedykolwiek to nastąpi :D ale tak serio jak myslicie to milosc czy to niestety drugie?

a to się kurde srajcie! :D

A robisz mu dobrze?

Gość violettteeee
boze,jakbym czytała o sobie:(( Marze o innych a bez swojewgo zyc nie mogę Ciagle rozstania i klotnie/ Mial dosyc i zerwał, myslalam,że umrę,po tygodniu wrocilismy do siebie.bylam przeszczesliwa a teraz?? chyba znow potrzebuje adrenalinki

ja tak samo,jak on raz odszedl to nie moglam tego przezyc,przez chwile bylam grzeczna dziewczynka a teraz znów się zaczyna mi przewracac w glowie...:P

a dupie Ci się nie przewraca :P

Gość violettteeee
no dokladnie,wrocilismy do siebie jakos tydzien temu,a ja juz mysle jakby to z innym bylo,ale kiedy pomysle,że ten moglby mnie zostawic, to az mnie ciarki przechodzą... Sama się mecze,nie wiem co robic.. A jak u Ciebie z powodzeniem?

Gość violettteeee
no wlasnie,moja przyjaciolka mi powiedziala,ze "mi to juz się w dupie przewraca" :)

:classic_cool:

Wiesz,poki nie mialam chlopaka to mialam powodzenie i to powiem szczerze,nie przesadzajac-spore. Ale chlopak mnie bardzo ograniczyl,moje zycie kręci się wokol niego,ciagle z nim,o imprezie bez niego to moge pomarzyc,wiec wiesz,ludzie o mnie troszke pozapominali:D tylko ja jak zrywam,to jestem taka wsciekla,ze szok i jestem jednego pewna-jak sie napewno rozstaniemy to nie będe miala dlugo chlopaka,tylko wlasanie bylabym wolna :P

to normalne, masz obawy czy to ten jedyny. jak to ten to w końcu będziesz wiedziała

dupcia marzenie,myslisz ,ze ja o tym nie wiem? kocham-ale jak mnie wkurzy to po prostu nie ręcze za siebie. moze i nie wroci...chociaz naprawde,mowcie co chcecie zeby nie bylo,ze sama o sobie mowie tak ladnie ale wroci ,bo naprawde kocha :)

Gość Zofia Kałowska
Wszystkie tu mają duże powodzenie a jak wysyłają zdjęcia to tylko pasztet zajęczy widać ;)

nie mam zamiaru cipo głupia wysyłac zdjęc,a ja nie twierdze,że jestem ladna tylko ,ze mialam powodzenie,ale trzeba umiec czytac ze zrozumieniem. I nie ma po co tutaj oszukiwac,jestem anonimowa.

Gość violettteeee
no to u mnie to samo. ja sie bradzo ograniczylam przy nim.on pozwala chodzic na imprezy,ale bez niego nie chcę.z innymi sie nie umawialam (tez na powodzenie nie narzekałam) bo po co ...jak mam tego.. no nie wiem sama juz nie wiem... A tez tak masz,że np czesto lapiesz sie na tym ze myslisz jak to byloby z innym?

violette powiem Ci,że nie. Nawet mi się nikt nie podoba. Nie mysle o tym,tylko chcialabym,żeby on robil to co mu każe robic (:D) i wtedy zwiazek bylby idealny a napewno mniej zgrzytów. Wkurzy mnie mala rzecza,robi sie duza awantura,zrywam czuje ulge ,wolnosc,a pozniej tesknota i znowu wracaja mile uczucia. eh

Gość chyba jest nas wiecej
bo ja tez tak mam.. tylko ze na nich to nie splywa jak po kaczce i tym razem to on zerwal! a ja? tesknie, boje sie ze juz nigdy nie spotkam lepszego, a jednoczesnie czuje sie podekscytowania nowym zyciem jako singielka i w glebi ducha wiem ze on mnie nadal kocha i jakbym sie bardzo postarala wrocilibysmy do siebie!