Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amesidusaaaaaaa

Czy to oznaki ciąży?

Polecane posty

Gość Amesidusaaaaaaa

Mam pytanko A więc 28 grudnia 2009 to ostatni dzień mojego ostatniego okresu.... Mniej więcej @ dostaje co 28 dni. Kilka dni po planowanej owulacji dostałam takie 4-5 dniowe plamienie. Tylko ciemna wydzielina. Wg. moich obliczeń powinnam dostać @ w poniedziałek. Tyle, że teraz od 3 dni mam po prostu potop Szwecki... Tak dużej ilości śluzu nawet podczas owulacji jeszcze nie miałam. Jest przeźroczysty, czasem mleczny, baaaaaaardzo rozciągliwy, rzadki. I boli mnie całe podbrzusze odkąd zaczął się ten potop. Nie bolą mnie też piersi tak jak zwykle przed @. Nie wiem co jest grane... Dodam, że często współżyłam z TŻ. Czy możliwa jest ciąża? Test mogę dopiero zrobić w pon lub wt. Pozdrawiam

Gość Amesidusaaaaaaa
Dodam, że paliłam i odkąd to wszystko się zaczęło to porostu odrzuca mnie od papierosów. Nie pale 3 dzień i nie ciągnie mnie w ogóle.

Gość Ara89888
up. tez jestem ciekawa

Gość romek484848
Moja żona tak miała. Mamy już rocznego synka ;)

Odrzucanie od papierosów to rzeczywiście objaw ciąży ale ze śluzem może być różnie... poczekaj i zrób test a papierosy tymczasem po prostu odstaw i potraktuj sprawę jako znak do rzucenia:) Rozumiem z Twojego opisu ze orientujesz się w swoim ciele i współżyjesz świadomie zatem skoro chcecie dziecka zacznij brać kwas foliowy i do dzieła:)