Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzę aby przytyć

Czy dużo dziś zjadłam?

Polecane posty

Gość marzę aby przytyć

Rano 4 kanapki posmarowane smalcem i posolone kubek herbaty i 2 łyżeczki cukru Poźniej Big Mac Duże frytki 2 duże cole 12 kurczaczków magnagets moze jeszcze coś zjem za jakiś czas. Czy to dużo? Ile przytyje?

Gość muszę sobie kupić telefon
marzę aby przytyć

Gość wwrrr
to nie jest jedzenie, to śmieci jakieś 🖐️

widze same rarytasy, ja ide za chwile robic fryty i zrobie kotleta z piersi :-D kurczaka mmm.. :-P

Gość wozkers34
jak sie wyproznisz to daj mi kupe, zjem ja ze smakiem

Gość nie chce mi sie w to wierzyc
powinno byc tak Na sniadanie herbata z 2,5 łyzeczkami cukru... jajecznica na boczku, biale tosty z masłem, szynką do tego pomidor ogorek itp. obiad zupa koniecznie zabielana smietaną i to jeszcze najlepiej taka zeby ziemniaki w niej byly na drugie danie sos carbonara z makaronem (takim prawdziwym robionym z kilku jajek i koniecznie grubokrojonym nie zadne niktki) podwieczorek: szarlotka z lodami waniliowymi, tort czekoladowy, albo jakies inne tuczace ciasto i lody i czekolada... na kolacje znowu biale tosty z maslem i czyms na gorze... dla lepszego efektu mozesz dodac drugie sniadanie.... nie zapominaj o slonych przekaskach jak chipsy a zamiast coli pij soki owocowe najlepeij przecierowe(od coli rozpuszcza ci sie zeby)

Gość Pach Pach
sranie jak malowanie