Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

mam do napisania prace z etyki moze ktos pomoze

Polecane posty

mam do napisania prace z etyki..jestem na 5 roku kierunku medycznego, nie ma czasu na pisanie pracy, probowałam ale nie idzie, moze byscie mi pomogli ogolnie praca na temat aborcji eutanazji, badan eksperymentów..cos z tego na temat etyki lekarskiej jakas z tego moze ktos z was kiedys pisał i by mi pomógł byłabym bardzo wdzieczna!!!!!!!!!!!!! szczeradziewczyna@op.pl

Gość co za żałość
Przykro mi się robi, że tak ograniczeni umysłowo ludzie jak ty, nie potrafiący napisać prostej pracy, w naszym kraju mogą bez problemu studiować i zdobywać dyplomy. W przedwojennej Polsce nie miałabyś szans na maturę.

wiesz co to nie ejst prosta praca, sorki ale cąłe studia nie pisąłam zadnej pracy praca ma byc od 2,5 do 4 stron , z przypisani, ma nie zawierac własnych przemyslen itd..tylko oparta na literaturze sorki ale srednio mi sie chce pisac..mam swoje zdanie na ten temat ale nie moge go zawrzec a nie mam czasu bo siedze w pracy albo szkole , a[isze prace mgr a ludzie na kierunkach humanistycznch czesto pisali takie prace;) mzoe ktos pomoze

Gość co za żałość
Oczekujesz, że ktoś napiszę pracę za ciebie, bo tobie się nie chce? Dobrze się czujesz?

Gość do szczerej i uważasz
ze to jest ETYCZNE?

"ie ze napisze ale moze pisął i chhe mi ja przesłac bo ja bym przesłała jakbym miala" i podpiszesz się pod nią własnym nazwiskiem a potem oddasz jako prace z etyki? :D potem tylko modły żeby nie było jej w bazie i nie sprawdzali plagiatów :P