Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idioteiro

Jedna lepsza od drugiej

Polecane posty

Gość Idioteiro

Mam taki problem ze sobą, ani on mały ani duży ale wkurzający. Jest sobie dziewczyna która bardzo mi się podoba, mogę nawet powiedzieć że ostro mnie zauroczyła i wiem że dla niej mógłbym zrobić wszystko, wiem że mógłbym z nią spędzić resztę życia. Obmyślam sobie plan jak ją zdobyć i skrupulatnie. Kiedy dziewczyna jest już moja i wiem że jej zależy to nagle czar pryska i przechodzą mi wszystkie uczucia do niej i marzenia jakie z nią wiązałem. Najgorsze jest to że wiem że znajdę od niej lepszą i kiedy znajduję historia się powtarza i tak już 5 raz w ciągu 2 lat. Mam straszne wyrzuty sumienia bo nikogo nigdy nie chciałem wykorzystać i zranić ale co mogę poradzić na to że taką mam naturę. Zastanawiam sie czy kiedyś poznam tą "najlepszą".....

Gość Upper house
Up up Up up

Gość szwedaaa
dokladnie tak za szybko masz to co chcesz za szybko sie oddaja tobie kobiety jesli ktoras cie ojeje na maxa to bedzie ta jedyna i jak bedziesz sie o nia np pol roku ubiegal na zwykly spacer to docenisz bardxiej ja i to ze nie tak latwo przyszlo to tobie i nie bedziesz chcial z tego rezygnowac bo co nam latwo przychodzi latwo odchodzi tez mialam taki przypadek facet aniol a jak nie bulo trudne to ze go zdobylam nie byl juz taki fajny kazdy powinien miec cos innego i nikt nie powinien byc latwy a my kobiety czesto musiby byc sukami zeby faceci nas kochali :)

Gość gość
Kopnij go wtylek ale nieopuszczaj facet to swjnia ale baz kobiety to smierc. Piepsz to ale jak wiesZ ze nienzrobi ci kszszywdy to niepozwolm mu znam Krakow niepowiem nr szkoly . SAnoj kazde miesko co rozni sie od malupy,. Jak cie niemaaZoo ooło. Wyj***ecie za? Gupia? Jak ja nienawidze idjotek! S********j jestem ojcem! Powiedz. I ze kumpele mojej curki wale. Kropka ?s********j