Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna-czekolada

Czy są dziewczyny , które czekają na lub jej brak?

Polecane posty

Gość ja ale jeszcze 2 tyg mi został

Gość czy to jest pozytywny wynik
ja czekam, ale wolałabym, żeby jej nie było ;) a czekam już 10 dni

Ja czekam a okres, 28.01 powinnam dostaćk, ale już robiłam test i wyszły mi 2 wyraźne kreski, teraz tylko myśle aby wszystko było ok i czy test się nie mylił, ale w dzień spodziewanej miesiączki jeszcze zrobię.

Gość upupuo
upupup

Gość u mnie dziś dopiero
18 dzień cyklu. Cykle mam 26 dniowe, więc jeszcze ponad tydzień czekania.

Gość upupuo
a czekasz na okres czy raczej na jego brak ?:)

no ja dostałam wkońcu @ :( poszłam już nawet na badanie krwi, a po 2h od pobrania krwi dostałam @ :( wynik oczywisty...

Gość u mnie dziś
Na jego brak, a raczej na dwie kreski bo brak okresu u mnie nie oznacza wcale ciąży. Od czasu do czasu muszę mieć wywoływany okres bo sobie znika.

ja również czekam na okres...36dc (cykle nieregularne) 6 testów :D wyniki negatywne, a do tego żólte upławy...w najbliższym czasie jak okres sie nie pojawi ide do gina, te upławy mi nie daja spokoju....

ostatni okres 23 grudnia...ostatni stosunek 2 stycznia, gumka pękła, ale zauważyliśmy od razu (usłyszeliśmy) i skończylismy, nie było wytrysku...członek może wykonał 2-3 ruchy...

Gość czarna-czkolad

Gość czarna-czkolada
Hej :) u mnie dziś - ojj a dlaczego Ci się tak dzieje ? olivvia-6 testów zaszalałaś :) hehe a ty na razie nie chcesz dzidziusia ?

Gość Lollllitaaakiii
HEJ kOBIETKI :)Ja tez oczekuje na brak okresu... mam miesiaczki co 28 dni.. dzis własnie mialam dostac, jak narazie to nic... mam nadzieje ze jutro tez nie przyjdzie..:P ehmmm

Gość Lollllitaaakiii
u mnie ciezko z testem bo choruje na tarczyce a z tego co wiem nie zawsze dobry wynik pokazuja...wiec wole albo niepotrzebnie sobie robic nadziei albo sie rozczarowywac:P

Gość u mnie dziś
Nie mam pojęcia dlaczego. Do tej pory było wszystko normalnie. Jak tylko zaczęliśmy się starać to okres zniknął i bez wywoływania nie mam co liczyć ze się pojawi. Byłam u lekarza i powiedział ze wszystko jest ok i to chyba jakieś problemy hormonalne, ale na razie mam się starać, a nóż się uda, a jak nie to trzeba będzie przerwać starania i robić badania.

czarna-czekolada ;D jestem znana z tego, że jestem panikarą i wiem, że minął już co prawa miesiąc od stosunku (6 testów negatywnych) a ja się dalej martwię o ciąże...Niepokoją mnie te żółte upławy, troszeczkę pomarańczowe czasami...Stresuje się strasznie...

Gość Lollllitaaakiii
OLIVVIA proponuje odwiedzic gina.. bo z tymi naszymi babskimi problemami to nie za ciekawie moze być.. dlategoo warto co jakis czas zagladac do gina..pomimo tego ze nie jest to dla nas przyjemne :)

wieem...mam nadzieje że to nic poważnego, mam nadzieje że wypisze mi luteine i okres powróci...musze tez zrobic cos z tymi cyklami... :))

Gość Lollllitaaakiii
a czy mierzycie moze tempke??

Gość czarna-czkolada
Olivia- no radze odwiedzić bo to różnie jest lolitaki- to moze test z krwi jak jeszcze przez pare dni się @ nie pojawi u mnei dzie- wspolczuje , ciekawe od czego to

czarna-czekolada właśnie tak zrobię, poczekam jeszcze trochę na okres, a jutro zrobię test bo został mi jeszcze jeden :D ale i tak wiem, że wynik negatywny...niepokoją mnie te uplawy...