Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

euforia20

Romantyczna walentynkowa kolacja

Polecane posty

Za 3 tygodnie walentynki! jakie macie pomysły na prezenty? ja wpadłam na pomysł żeby mojemy lubemu zrobić romantyczną kolacje:) myslałam o odpowiednim klimacie... odpowiednia bielizna i dodatki, świeczki, dobre jedzenie z pomysłowym deserem, i jakieś zabawy we dwoje... Macie jakieś ciekawe pomysły na to?

Gość dublin
to już było

mój dostanie na walentynki gacie ktore mu dzisiaj zabrałam. cholera, kolejny raz sie potwierdza teza że męskie rzeczy są wygodniejsze ^^

Gość dziewczyny nie warto
oni tego nie docenią, wiem coś o tym.

ja mojego mam zamiar namowic na noc w hotelu hahaha:D jakos mnie tak naszło, ze chetnie bym sie wykąpała z nim w jednej wannie a inaczj nie da rady:D tylko hotel:D a jak sie nie zgdzi co jest bardzo prawdopodobne bo jest gburem hehe to mu kupie czekolade!

e tam.. jak do tej pory moj facet byl zadowolony z podobnych prezentow i lubil jak w taki sposob swietujemy.

Gość ty zaplac to napewno sie zgodz
co to za prezent jak on musi placic? Wymuszony, juz mu wspolczuje ;/

zawsze cos:) W moim przypadku w planach mam kolacje jako dodatek:) chcialabym aby glownym punktem programu byla jakas fajna gra we dwoje.. cos dla odmiany.. i szukam pomyslu..

Gość ania Mamusia
ameryka..to ułóz makaron w kształcie serca a w srodek sos.

a kto ci powiedzial , ze mu bede kazała płacic:classic_cool:? napisałam tak gdzies czy jak? ale on debilem nie jest i wie ile doba w hotelu kosztuje prawda? wiec automatycznie powie, ze strata peiniedzy :classic_cool: znajac jego:P pozatym dlaczego wymuszony? przepraszam czy ja na sile go bede do tego hotelu prowadzic jak na skazanie? nie bedzie chcial to nie dostanie cczkolade no i juz:D jak ty masz faceta ciamajde ktory nie potrafi powiedziec nie to twoja sprawa:D

Gość ania Mamusia
oczywiscie nitki - makaron:) nic nie chcę mówic, ale spędzacie walentyki jakbyscie mieli po 80 lat:P Tak to sobie mozecie obchodzic na 15-20 rocznice związku:) za mało atrakcji w sensnie atrakcji. W tym dniu robi się coś szczególnego. :)

ja uwazam ze kazdy ma indywidualny patent na romantyzm. Kto co lubi, wazne ze razem:) takie jest moje zdanie..