Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhfduhdf

jak to jest mozliwa zeby normalna ładna dziewczyna

Polecane posty

Gość kjhfduhdf

jak moja nie miała wogole znajomych przyjació itp? całe dnie spedza na uczelni a potem ze mna z nikim innym nie spotyka sie na zakupy ze mna gdzies tam ze mna nie znam ani jednej jej kolezanki podejrzewam ze nie posiada zadnej bliskiej czy to nie dziwne??

Gość dkl
nie nie dziwne - widocznie dobiera starannie przyjaciół i stawia na jakość a nie ilość- zreszta na uczelni ma znajomych to po co ma z nimi po uczelni się jeszcze spotykać jak spędza tam całe dnie??i pewnie niedługo ciebie też spuści na drzewo boś debil hahaha :D:D

Gość Zenon 34 Środa Śląska
Normalne. Widocznei jest wartościowa i porządna, nie lubi gadać o piedołach itd.

Gość violettteeee
to tak jak ja. nie uwazam,ze jestem dziwna.mam kolezanke na uczelni i spoko. nie potrzebuje przyjaciól.

Gość kdajw
ja pierdole gimgówno zamiast spać to kolejny zjebany temat zakłada- znajomi srajomi o tym tylko gimgówno tak namiętnie rozprawia- spać szczylu bo jutro do szkoły nie wstaniesz!!!!

Gość melisanna
ja mam 2 bliskie koleżanki a tak to tylko znajomych z pracy ale z nimi to się widuję w pracy tylko albo tak raz na jakiśczas na jakimś piwku- nie chce mi się częściej zreszta im tez nie bo mają swoje sprawy, mężów, żony dzewczyny itd i z nimi spędzją czas a na zakupy to nawet z moimi 2 koleżankami najbliższymi nie chcodze bo mi strasznie dużo czasu to zajmuje a one marudza i nie umieją mi doradzić i sie wściekają że co tak długo i to mnie wkurza- ja musze na spokojnie połazić i sama sbie wybraći w swoim tempie a jak ktoś mnie pogania to mnie tylko wqrwia i już- a twoja laska jest ok tylko tym masz coś z deklem chyba że takie debilne pytania masz zostaw ją i bedzie spoko

Gość jolddsa
ja tez nigdy nie mialam takij prawdziwej przyjaciolki:( a moje kolezanki zawsze mieszkaly kilka km ode mnie:(((( i do tej pory czuje sie samotnaa:(((((((( i tez jestem normlana itd