Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pryszczata 25latka

Sensacje po odstawieniu tabsów ANTY

Polecane posty

Gość Pryszczata 25latka

Ponad 2 miesiące temu odstawiłam Yasminelle po około 5 latach brania. No i zaczęło się! Ludzie! Ja wyglądam jak potwór!!! Nie mogę patrzeć na siebie w lustrze! Beczę już dzień w dzień od tygodnia, bo zamiast lepiej to jest tylko gorzej! Czy to się kiedyś skończy?? Ja wiem, że organizm musi wrócić do równowagi hormonalnej, ale jakim kosztem!! Oto mój bilans strat od odstawienia: - przytyłam 7kg! (w ciągu 2 miesięcy!!!) - mam zmasakrowaną pryszczami twarz - bez tony tapety nie ma szans żebym wyszła do ludzi, bo wyglądam jak z jakąś ospą! - non stop tłuste włosy, myje je codziennie a i tak wieczorem są już tłuste. Mam długie prawie do pasa włosy i teraz zastanawiam się nad ich obcięciem, bo przez to częste mycie wyglądają jak siano :( - moja skóra jest do bólu przesuszona! Łuszczy się, jest zaczerwieniona i piecze - i tak na całym ciele: dłonie, łydki, plecy, stopy(?!) - cały dekolt i plecy mam opryszczone :( Zastanawiam się, czy nie iść do dermatologa ale waham się, bo po 1 wizyta będzie pewnie dopiero za 2 miechy (a mi potrzebna pomoc już teraz!) a po 2 to mi pewnie powie, że to hormonalne i trzeba czekać, aż się organizm przyzwyczai :( Piszę, żeby się wyżalić, bo nie mam już ochoty by żyć! :(

Gość to sie poprawi
cera na pewno nie wiem jak z waga.

Gość to sie poprawi
mam to samo.

Gość masz pecha aa
:( mi nigdy nic nie bylo trzymaj sie 🖐️

Gość to jest bardzo częsta
reakcja organizmu po odstawieniu, niektórym to mija w ciągu roku, innym zostaje na zawsze. Co się dzieje wewnątrz twojego organizmu to pewnie sama nawet jeszcze nie wiesz. Niestety, tabletki nie są takie cudowne jak się o nich powszechnie mówi.