Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewangeliczny Siewca

To kara za grzechy!

Polecane posty

Haiti, Tsunami, World Trade Center to kara za grzechy a jednocześnie ostrzeżenie. Nawracajcie się, żałujcie za grzechy, pokutujcie! To są czasy ostateczne, wiele znaków zostało już objawionych. Kielich sprawiedliwości już się przelewa, jedynie Matka Boska poprzez swoje wstawiennictwo oraz wielu świętych tu na Ziemi oddala gniew Pana i Stwórcy, Pierwszego i Ostatniego, Alfę i Omegę. Tragedie które się dzieją teraz to tylko mała zapowiedź tego co będzie. Cały świat będzie w ucisku. Głód, choroby, zaraza, nikt nie będzie mógł wam pomóc bo cały świat będzie potrzebował pomocy. "...co drugi zostanie zabrany, a ci co przeżyją będą zazdrościć tym umarłym" Przypomnicie sobie wtedy każdy swój grzech każde swoje słowo. Nawracajcie się bo jutro może już być za późno. "Pan przyjdzie jak złodziej, nikt się nie będzie spodziewał" Przygotujcie się, proście o wybaczenie, módlcie się za Pokój i zesłanie Ducha Świętego, módlcie się dużo, modlitwa uśmierza gniew Pana. Czuwajcie bo Dzień Pański nadchodzi i oby nie zastał was w grzechu.

Gość prawdę prawdziwą prawię
tylko gdzie antychryst??!!!

Gość Co sie dzieje tuuu
Daj spokoj zloty!!!!😠:O

Gość wozkers34
do mnie raz przylezli kociki i mowili cos takiego jak ty, czy ze wiem, ze koniec swiata bliski, to im powiedzialem, ze nareszcie ten caly syf pierdolnie raz na zawsze :D

Tak ? A mi się wydaje, że tragedia na Haiti i te wszystkie inne trzęsienia ziemi itp. to wina klimatu, nie Boga ;)

Gość wozkers34
a czemu nas zwyczajnie nie pierdolnie z banki, albo z laczka?

W takim razie musi być strasznym sadystą i musi być bardzo okrutny i mściwy, żeby zsyłać cierpienia często na niewinnych ludzi.

Ale dlaczego to trzęsienie jest w takim biednym kraju, a nie np. w USA???!!!! A atak na WTC nie był spowodowany przez Boga, tylko przez ludzi.

Gość wozkers34
hehe fajnego macie tego boga, jak zle robicie to was napierdala, a jak dobrze robicie, to ma was w dupie :D

:D

Gość wozkers34
jeszcze nie slyszalem, zeby komus za dobry uczynek spadla stowka z nieba :D

Czyli mamy siedzieć i czytać tą Vassulę?

To wyjaśnij mi, czym zawinili Żydzi i nie tylko ginący w obozach koncentracyjnych ? Tym, że są rzekomo "rasą podludzi" ? Albo ludzie pracujący przy -30 stopniach i często umierali z wycieńczenia, z głódu z chorób ? Czym zawinili ? Gdzie był wtedy Bóg, dlaczego na to pozwolił ?

Gość wozkers34
baba jest chora psychicznie, slyszy glosy, powinna isc na leczenie, a oni ja jeszcze do internetu :)

Gość wozkers34
@nemezis* wez pod uwage, ze zydzi, ci hardkorowi, od wiekow uznawali sie za narod wybrany, lepszy od innych, innych lali i uwazali za podludzi, odbiegajac od tematu ludobojstwa, to taki historyczny paradoks, ze narod wybrany powedrowal do komor jako podludzie

Ci którzy przestrzegają przykazań będzie im wynagrodzone w życiu wiecznej ekstazy w Królestwie Niebieskim. Zaś nie sprawiedliwi, niegodziwcy i ateusze przyjmą karmę swoich grzechów.

Gość wozkers34
tak, to dlaczego za kare napierdala na ziemi? a nagrody na ziemi juz nie da? :D

Mam nadzieje że w dniu sądu nie zabraknie draży kokosowych z biedronki, że o gesiwie nie wspomnę ...

Żydów męczyli ludzie nie Bóg, ale trzęsienie ziemi spowodował Nasz Stwórca. Dlaczego wybrał teren który zamieszkują ludzie na pewno czyśćsi od nas? Dlaczego nie walnął w te wszystkie drapacze chmur żeby ci najbardziej grzeszni ludzie poginęli, jeżeli już Bóg wybrał plan niszczenia i zabijania?

Gdy my wyginiemy, nad ziemią zapanują kolejni grzeszni ludzie którzy znowu tak jak my zostaną pozabijani. Czy to ma sens? Czy Bóg myśli że w końcu ludzie staną się bardzej posłuszni? Jeżeli tak to jest w błędzie :O

Ewangleliczny jesteś tam??

wozkers, to nie jest tak że Bóg wynagradza komuś na Ziemi za jego dobre lub złe uczynki, owszem może tak być ale to nie jest reguła. Ziemia to nie jest nasz prawdziwy dom, nasz prawdziwy dom jest w Niebie, przy Bogu w wiecznej ekstazie, gdzie nie ma bólu, zła, łez, czasu. Obecnie jesteśmy na wygnaniu za grzech pierworodny, nasze życie to nie ustanna walka między dobrem a złem. Szatan był kiedyś aniołem ale się zbuntował wraz z innymi dlatego, że powiedział że nie odda pokłonu Synowi Bożemu gdy ten przyjmię naturę ludzką ponieważ to by była ujma dla niego jakby anioł musiał oddać pokłon człowiekowi i został za to strącony do piekieł i mści się na Bogu zabierając mu Jego dusze czyli nas ludzi kusząc nas nieustannie do złego. Znęcając się nad duszami w piekle chce zrobić Bogu na złość za to że go potępił, jego gniew jest nienasycony. A Bóg płacze kiedy my błądzimy i jesteśmy skazani na potępienie, bo On nie chce żebyśmy tam trafili, bo jesteśmy stworzeni aby żyć przy Bogu i choć Jego miłosierdzie tego nie chce, sprawiedliwość nakazuje, bo nie może żaden łajdak dostać nagrody po śmierci, robiąc w życiu co mu się podoba i jeszcze nie wierzyć w swojego Stwórce.

Mam to głęboko w dupie! Co za pacan z takimi tekstami na forum włazi? Myślisz że mam chęć czytać o jakimś pierdolonym gniewie bożym? Pogadaj z tym swoim bogiem niech mnie dosięgnie jak da radę.

Może ty potrzebujesz pana. Ja decyduję sam za siebie i sam ponoszę konsekwencje swoich czynów! Pozdrawiam bezwolne woły wierzące w tego typu bajeczki!