Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie bardzo wazne

czy jubiler pomoze?

Polecane posty

dostalam piekne zlote otwierane serduszko w ktore chcialabym wlozyc zdjecia dzieci i meza. gdzie moge zrobic takie malutkie zdjecia i kto mi je obsadzi w tym serduszku? czy jubiler bedzie potrafil to zrobic/ jak nie to kto moze? fotograf?

Gość Melpomena...
proponuje wizyte u jednego i drugiego.... ktorys doradzi z pewnoscia:)

a czy z mojego zdjecia ktore mam na aparacie fotograjf bedzie mogl zrobic takie malutkie czy sam bedzie robil na miejscu zdjecia? bo z tym to troche problem by byl. maz za granica.

Gość Wolvfram
obstawiam, że to mogą być spore koszta i należy poszukać naprawdę dobrego fachowca złotnika , który dodatkowo ma pojęcie o fotografii , na takie drobiazgi była moda w XIX wieku wykonane najczęściej z porcelany

serduszko dostalam od meza wiec nie bede krytykowac gustu. od czasu do czasu bede musiala je zakladac[ w sumie nawet ladne jest] . a pustego nie chce nosic. chce tam wlozyc zdjecia najblizszych.

Gość Wróżka Milagros
takie serduszko złote, otwierane to miała moja koleżanka ze studiów. A tam fotka babci i dziadka:) mnie to nie podoba się:) oklepane.

pewnie dostala od babci. a babcia od dziadka.

fotograf na pewno pomoże,ja kiedyś robiłam odbitkę ze zdjęcia nie z karty czy kliszy.Technika poszła do przodu,śmiało idź i spytaj

ile moze kosztowac taka usluga? orientuje sie ktos?

Gość Ewaldi
znam bardzo dobrego złotnika , naprawdę cuda potrafi wykonać za normalne ludzkie pieniądze , pracował w zamkach i pałacach , prowadzi własne dwa punkty w okolicach Opola , co Tobie szkodzi napisać mail i zapytać, podaję namiary : http://www.zlotnik-jaan.pl/index.php?strona=home

a nie mozesz poszukać w katalogu firm fotografów w swoim mieście,zadzwonić i spytać ile kosztuje zmniejszenie zdjęcia tak aby zachowane były proporcje.

Gość gość
Dziś właśnie byłam u fotografa i zrobił mi 16 sztuk zd w kształcie serduszka ale niestety sama muszę je wyciąć i włożyć a nie jest to proste