Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azzzaaazzzz

potrzebuje babskiej rady

Polecane posty

Gość azzzaaazzzz

oczywiscie w spr sercowych. bylam z gosciem ponad 4 lata. w tym czasie mialam okresy ze nie moglam na niego patrzec i czekalam dalej na ksiecia. ostatnio znowu z nim zerwalam. wiem ze zajebiscie go ranie-on chcial sie zareczac. ja czuje ze on jeszcze gowniarz jest i w ogole ma duzo wad ale jakos nie umiem odejsc. dzisiaj mam dac odpowiedz czego ja chce. a ja nie wiem czego chce. najlepiej gdyby byl ze mna i gdybym mogla latac na randki i dalej szukac ksiecia. jak sie ogarnac???? niby wiem co zrobic ale moja silna wola spi. a co jesli puszczam kantem ksiecia? co jesli nikogo nie znajde? co jesli kolejny bedzie frajerem? mam 22 lata a czuje sie jakbym miala ze 40..

Gość oj...nieładnie
Weż wszystkie za i przecie

Gość a ja Ci
uwolnij sie od niego i zacznij zyc na wlasny rachunek. Co to jest, ze taki ktos, kto Cie wkurza, ma byc kims, do kogo chcesz wracac?? Daj sobie spokoj, znajdziesz lepszego, a nawet jesli nie, to lepiej byc samej, niz z byle kim.

Gość azzzaaazzzz
wlasnie gdyby byl palantem to bylo by za co odejsc. a on po prostu jest niedojrzaly. ma 24 lata. dalby sie za mnie pokroic ale.... ja przez 4 lata nadal nie bylabym w stanie zgodzic sie na slub

I ty piszesz że on gówniarz?Sama zachowujesz się jak gówniara...Skoro on chce się zaręczać a ty nie wiesz czy chcesz być z nim czy latać po randkach to chyba z tobą coś nie tak...?Przemyśl na spokojnie.

Ja tez mam podobnie. Mimo mlodej urody kazdy facet traktuje mnie jak dziewczyne na jedna noc i z nikim nie mozna bylo normalnie pogadac, bo konczylo sie propozycja seksu szok albo wyzwiskami, ale ostatnio poznalam chlopaka, ktory jako jedyny chce ze mna rozmawiac i nie patrzy tylko na moj wyglad ze mozna mnie przeleciec. Uwazam, ze wole mniej piekniejszego czhlopaka ale madrego i szanujacego kobiety, bo co mi z tego ze chlopak piekny jesli zamiast mozgu uzywa krocza. Tylko on jest otyly i sama nie wiem co myslec widze w nim wady. Wiem ze nikt nie jest idealny, ale zrazilam sie do chlopakow. Mimo ze ich olewam jednak zadra w srodku zostaje ze traktowana jestem jak dziwka :/ i przez to nie moge zaufac i dac szansy facetowi. Zawsze mysle, ze chca ze mna gadac albo zboczeni albo zdesperowani i dlatego mam mieszane uczucia do tego chlopaka. Z jednej strony widze, ze ma duze serce i nei jest zbok, ale z drugiej wiem, ze traktowana jestem jak latwa dziewczyna i nie moge sie zakochac i byc pokochana przez kogos wartosciowego tylko jakiegos desperata.

Chyba jeszcze nie przyszla pora na milosci. Najwidoczniej jeszcze nie czas na milosci, jak to siem owi wszystko w swoim czasie.

Gość Jamaica00
Ooo ja miałam to samo z moim eks co autorka obecnie przeżywa, 2 lata razem z przerwami, on otwarcie mówił że chce ze mną rodzinę zakładać, a ja najpierw byłam super zakochana potem zacząl mnie on irytować strasznie. Potem to już miałam go dosyć i on to widział i zerwał ze mną, no to ja panika jak to zrobił, bo się panicznie balam być sama że nikogo nie znajdę itd. Odzyskałam go ale chyba po to żeby kogoś mieć , już go nie kochałam. I tak się męczyłam bo niby chciałam a niby nie, i ułożyłam sobie plan że jak kogoś znajdę lepszego to z nim zerwę:> Wiem wiem idiotyzm. No ale los chciał inaczej on też miał dość, zaczął mnie olewać, to mówię a kij z tobą chłopaku księciem widzę wcale nie jesteś i go z hukiem zostawiłam. I wtedy po prostu na maksa poczułam że tym razem to już naprawdę finito. I...poczułam się świetnie. Wybrałam w końcu i przestałam się miotać. Nie musiałam się już nad niczym zastanawiać, mogłam skupić się na sobie i uprzyjemnianiu sobie życia,a nie zastanawianiu się co tu z nim zrobić. I co? I jeszcze a tym samym miesiącu poszłam na niewinny spacer z dawnym kolegą ze szkoły, który okazał się być moim księciem i teraz sobie razem mieszkamy, a minęło raptem 7 miesięcy:) I powiem Ci że skoro tak się miotasz, ale boisz się podjąć decyzję, to zaproponuj mu przerwę np.4 tygodnie, zero kontaktu i daj sobie ten czas na dojście do ładu samej ze sobą, spotkaj się z kimś innym i zobacz czy potrafisz polubić w "ten " sposób innego faceta.

Gość to nie ten wiec czekaj
jesli nie na ksiecia to na lepszego

Gość azzzaaazzzz
Dorszu naprawde uwazasz ze myslenie o slubie jest wyznacznikiem doroslosci? a z czego bysmy zyli? kto by naprawial kran (itp) jak sie zepsuje? kto ogarnie rachunki???? narazie to wszystko robie ja. mieszkam sama pracuje. on jest na utrzymaniu rodzicow. gowno wie o zyciu a ja nie mam sily go dluzej uczyc bo tez chcialabym zeby czasami ktos mnie wzial za reke i poprowadzil. phi jakby slub mial byc wyznacznikiem doroslosci to nie bylo by dzieci w bidulach i rozwodow. wlasnie wydaje mi sie ze na tyle jestem dorosla, choc moze nie do konca jeszcze, ze mam opory i potrafie sie przyznac a nie wierzyc w bajke "ze sie jakos ulozy". poza tym chyba nigdy nie czulam sie tak podle. ranie czlowieka ktory byl mi bliski, i gdyby nie to ze chce byc ze mna bylby genialnym przyjacielem