Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapirtaa

kobiety sa mniej inteligetne od facetów,poziom ich wiedzy jest niski

Polecane posty

Gość kapirtaa

dlaczego tak jest??

To jest tak,że faceci mają bardziej rozwiniętą część mózgu która jest odpowiedzialna za rzeczy ścisłe przez to łatwiej jest się uczyć matematyki czy przedmiotów ścisłych:P co oczywiście nie znaczy,że jesteście inteligentniejsi ten kto założył ten topik na pewno tak owym nie jest. :o Kobiety są bardziej wrażliwe mają większą wyobraźnie są bardziej kreatywne i twórcze. Dodatkowo każdy z nas wie,że są bardziej ambitne :P w szkole zawsze patrząc ogółem to dziewczynki mają lepsze oceny niż chłopcy. Tyle na ten temat.

To jest tak,że faceci mają bardziej rozwiniętą część mózgu która jest odpowiedzialna za rzeczy ścisłe przez to łatwiej jest się uczyć matematyki czy przedmiotów ścisłych:P co oczywiście nie znaczy,że jesteście inteligentniejsi ten kto założył ten topik na pewno tak owym nie jest. :o Kobiety są bardziej wrażliwe mają większą wyobraźnie są bardziej kreatywne i twórcze. Dodatkowo każdy z nas wie,że są bardziej ambitne :P w szkole zawsze patrząc ogółem to dziewczynki mają lepsze oceny niż chłopcy. Tyle na ten temat.

Tu nie chodzi o ambicję i chęć zdobywania wiedzy, a o inteligencję. Kobieca wrażliwość nie ma tu nic do rzeczy, chociaż ma jeśli mówimy i przewrażliwieniu ;). Ja na swojej drodze inteligentnych lasek nie spotykam w ogóle (za to takich z dobrymi wynikami w nauce, bardzo dużo). Faceci za to często zaskakują mnie ogromną inteligencją. Czemu tak jest, nie wiem. Mam teorię, ale zachowam ją dla siebie ;).

Podziel się nią :P chętnie posłucham :P ja się za jakąś straszliwie inteligentną nie uważam ale myślę ,że nie jestem tępakiem co pewnie z twojej teorii wynika. Może nie spotkałeś na swojej drodze jeszcze odpowiednich przykładów. Ja znałam kilka dziewczyn które naprawdę były inteligentne :) ale zastanawiam się czy ty masz jakiś problem z tymi kobietami? hm co ? czy nie starczy samo to ,że się uzupełniamy??;>

Gość Rum-cajs
raczej inaczej to wygląda, kobieta myśli być matką , żoną lub kochanką , pragnienia kobiet to być akceptowaną i zrozumiałą oraz jak to zrobić aby się czuć podziwianą i seksowną oraz przyciągać do siebie jak magnes ale jak wiadomo kobiety wszystko lubią robić odwrotnie , więc nawet nie chcą do siebie przyciągć i co druga uważa , że nawet schowając się zza miotłą będzie odszukana przez księcia na białym koniu a co trzecia ubrana w portki chce się nazywać księżniczką , przy okazji , inteligencja kobiet poszła do lasu ale oczywiście kobiety uważają, że świetnie znają nawet łacinę podwórkową :)

Mam duże wymagania co do nie tylko kobiecej, ale ogólnie ludzkiej inteligencji - prawda. Dla mnie albo ktoś jest inteligentny albo nie, nie ma nic po środku. A teorię jak już pisałam, zachowam dla siebie, bo to tylko teoria. Aczkolwiek ja sama uważam ją za wielce prawdopodobną ;).