Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irene-reaktywacja

dajcie mi temat do gazety lokalnej

Polecane posty

Gość marcin12344321
Listonosz Walendziak ma mały problem o czym zdązyła poinformowac cały sklep pani Maliniakowa

Gość
brak nowych inwestycji, ktore stworzylyby noe miejsca pracy duza bolaczka malych miast, no i duze wyzwanie dla wladz

Małe miasto, tak? 1. bezrobocie (klasyka) 2. patologie społeczne 3. oddalenie (lub bliskośc) dużej aglomeracji 4. sytuacja kobiet 5. brak miejsc w przedszkolu i ogólna sytuacja dzieci 6. ferie i co z nimi zrobic itp, itd....... :)

Gość mała pralinka 19
ja mam znecanie sie nad zwierzetami w moim miescie

Gość
a moze wejdz na forum jakiegokolwiek malego miasta, innego niz Twoje i poczytaj co gnebi mieszkancow - mnostwo tematow znajdziesz

Gość mała pralinka 19
jak jestes zainteresowana odezwij sie na poczte towdy205@wp.pl

Gość
o feriach pisz, temat na czasie jak dzieci spedzaja, a jak chcialby spedzic i takie tam idz "w miasto" pogadaj z dzieciakami oj kochana, cos marniutko widze Twoja dziennikarska kariere ;)

Gość ja powiem tak.....
każe małe miasto ma jakieś swoje problemy ale skoro masz pisać na jakieś proste tematy to masz teraz okres ferii zainteresuj się jak szkoły czy domy kultury zorganizowały czas wolny ....przejdź się może do biblioteki pogadaj czy w tym okresie czytelnictwo wzrasta ....jakieś imprezy kulturalne....no i temat studniówek ...możesz napisać o studniówkach w waszym mieście pogadaj z maturzystami nauczycielami tematów jest dużo kwestia inicjatywy

Więc napisz o planach na ferie. Gdzie się wybrac, co będzie organizowała szkoła, gmina, stowarzyszenia ... Czy i kiedy będzie można się pogimnastykowac (aerobik, pływanie, taniec), a może będzie zorganizowane jakieś ognisko?

Place zabaw i ich stan (lub plany utworzenia ). Zima to dobry czas na podjęcie decyzji ;) :p Internet i dostęp do kawiarenki internetowej Miejsca, które warto odwiedzic lub przywołują wspomnienia Zima i ej plusy (a co!) ;) Pomoc ludziom samotnym i biednym

Gość
to o dokarmianiu ptakow napisz mroz jest, bidulki pewno glodne

Gość asiczka111
małe miasteczko i jego problemy . Jest tego masa. Jeśli masz coś pisac na temat bolączek to przejdź po mniej uczęszczanych ulicach , podwórkach . Zobaczysz tam sterty śniegu , zwały śmieci . Przynajmniej tak jest u mnie . Mieszka nas w sumie 15 rodzin , od ulicy pięknie posprzątane , ale podwórko nie ruszone. Śmieciara nie dojeżdża, bo raz się zakopała, kubły pełne od dawna, w koło mnóstwo śmieci. To samo jest na mało uczęszczanych ulicach. Drugi temat to dzieci bawiące się z nudów na ulicach , zjeżdżające na sankach wprost na droge. Wystarczy przejść się po mieście i od razu znajdzie się temat. Opieka społeczna . Co robi oprócz grzania tyłka w biurze? Czy sprawdza jak żyją ich podopieczni w takie mrozy. ( właśnie wczoraj zabrało pogotowie u mnie jedną babcie , sąsiedzi zauważyli ,że ma okna zamarznięte, babcia od tyg. nie paliła w piecu bo nie miała czym)

Gość gość
Nalezy zajac sie problemem zwiazanym z ptzemoca, nekaniem przez grupe obcych osob. sw Obecnie nie tylko przemoc dotyczy w rodzinach.(...)

Gość gość
Ten temat wyzej wymieniony nalezy naglasniac. Niektorym ten temat nie ns reke.

Gość gość
8:58 Problem w/w narasta w niektorych miasteczkach, powinien byc naglasniany nie tylko w lokalnych gazetach ale i ogolno- dostepnych . Danym problemem moze zajma sie POLITYCY,OBECNI RZADZACY. TO CO SIE DZIEJE JEST NIE DO POMYSLENIA. >>Wczesniej opisano w temacie ,,Stalking"(na Kafeterii))

Gość gość
Wiem cos o tym!.

Gość gość
Temat aktualny .