Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multimedia

ratujcie! 10latek i bol brzucha

Polecane posty

Gość multimedia

wczoraj ok.12tej mialam telefon ze szkoly, ze syn zle sie czuje i dobrze byloby go wczeniej odebrac odebralam syna z bolem brzucha, nawet placzem podobno w szkole sie wyproznial, po przyjsciu do domu tez byl w kibelku chyba ze 3 razy do konca dnia wieczorem, widzac, ze juz jest ok, pomyslalam, ze moze cos mu zaszkodzilo i chcialam go znow dzisiaj poslac do szkoly, ale rano znow go lekko pobolewal brzuch, byl juz dzis dwa razy w toalecie niby nie ma tragedii, mowi, ze nie wyproznia sie duzo, tylko troche, pozniej ma ulge i znow czuje sie swietnie... nie wiem co mam mu podawac do jedzenia, chyba powinien miec jakias diete? chleb? ryz?... pomozcie dziecko mi z glodu padnie od wczoraj je tylko chleb z maslem i popija gorzka herbate i miete co jeszcze?!

Gość
ryz z marchewka na brzuch jest ok

Gość kaffeterianka
nie ma nic bardziej nudnego niż słuchanie o chorobach cudzych dzieci, nie wypisuj tu głupot tylko idź z nm do lekarza

Gość kunegunda ma kluski
jest wtorek, nie ma lekarza w pobliżu ? boli go cały brzuch ? prawa strona to może być wyrostek.

Gość ale on
przecież zjada chleb z masłem - o śmierć głodową to akurat najmniej bym się martwiła

Gość multimedia
mysle, ze to cos z niestrawnoscia, bo po wizycie w kiblu jest mu lzej boli go tylko pod pepkiem, mam wrazenie, ze gazy to powoduja nie biegne do lekarza z byle czym, oczywiscie jesli sytuacja sie nie zmieni pojde z nim jutro lub pojutrze a jesli komus temat nudny, to czemu czyta?

Gość nooo jasne - idź do lekarza
jak mu przejdzie. Puknij sie w głowę !

Gość ale on
przewrażliwione mamusie... nigdy nie miałyście kłopotów żołądkowo-jelitowych? od razu pędziłyście do lekarza? sam mówi, że ból jest lekki, ustępujący po wypróżnieniu... dbaj o to by się nie odwodnił

Gość kunegunda ma kluski
tak trudno ci tyłek ruszyć i iść z dzieckiem do lekarza!???? jakby ciebie bolało to dzwoniłabyś zaraz po pogotowie!!!! to może być nic , ale też może być coś poważnego!

Gość oooo matko......
idz do apteki kup cos na niestrawnosc, jakis probiotyk, nospe. cos na biegunke jak ma i cos od odwodnienia. jak nie pomoze to do lekarza.

Gość multimedia
hmmm... ktos nie potrafi czytac napisalam, ze JESLI SYTUACJA SIE NIE ZMIENI to pojde do lekarza wy biegacie z byle bolem brzucha do doktora?! ciotki-dobre rady! phi! ;-) jakos malo mnie zdziwila reakcja powyzej... ciekawe dlaczego?

Gość multimedia
dziekuje tym, ktorzy chca faktycznie pomoc 🌻 co on moze jesc?

Gość ale on
nawet jak się dwa dni odrobinę przegłodzi to nic mu się strasznego nie stanie

Gość oooo matko......
nie boj sie. przez dwa dni nie umrze z glodu. a lekka dieta dobrze mu zrobi na zoladek. poszukaj w goolach diety na niestrawnosc lub bol zoladka. tam cos na pewno znajdziesz.

Gość hgj
Kobieto nie chce cie straszyc ale w poblizu miejscowosci w ktorej mieszkam rodzice stracili dziecko. 3 latek mial rozwolnienie w niedziele i powiedieli zeby polozyl sie spac a jutro pojda do lekarza rano poszli obudzic synka a on umarl w snie odwodnil sie, gdy uslyszalam o tym to lzy stanely mi w oczach i moim zdaniem lepiej latac z byle katarkiem do lekarza niz liczyc na to ze samo przejdzie a potem miec do ssiebie pretensje ze zbagatelizowalo sie problem

Gość kunegunda ma kluski
weź mu daj chipsy!!!! po co się durnowato pytasz jak sama NAJlepiej wiesz co i tak zrobisz!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
u mnie zawsze sprawdzaja sie krople zoladkowe, daj mu kilka kropel na cukrze, na pewno nie zaszkodza, a moze pomoga. herbata, lekkie rzeczy do jedzenia, no i byle go nie bola prawa strona, bo to moze byc wyrostek.

Gość ale on
3 latek odwodnił się przez 1 noc?! no proszę Cię...

Gość multimedia
on ogolnie jest niejadkiem, wiec nie rusza go to, ze nie moze normalnie jesc ;-) no i funkcjonuje normalnie, gra na kompie, rysuje... podaje mu duzo pic, wiec mam nadzieje, ze sie nie odwodni no obiad chyba zrobie mu ten ryz z marchewka

Gość oooo matko......
dobre sa krople iberogast i tabletki bez recepty controloc.

Gość oooo matko......
mozesz mu ugotowac jakis krupnik ale nie tlusty. i nie dawaj goracego picia tylko letnie. nic tlustego .

Gość hgj
ni przez noc tylko cala niedziele tak sie meczyl nie chcesz to nie wierz, ja nie pisze tego wcelu sensacji tylko ostrzegam, bardzo szkoda mi tych rodzicow 5 lat starali sie o dziecko a tu taka tragedia

Gość multimedia
jeszcze raz dzieki wszystkim! jesli ktos jeszcze ma cos do dodania to prosze bardzo - bede zagladac

Gość ale on
nie, nie wierzę, że dziecko umarło z powodu rozwolnienia