Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdsid99sdsds

KTÓRA Z WAS MA POWYŻEJ 168 CM I NOSI ROZMIAR DZINSÓW PONIŻEJ 30?JESTESCIE CHUDE?

Polecane posty

Gość kdsid99sdsds

ja mam rozmiar dzinsów 29W /32 L 29 t oszerokosc a 32 długosc i czuje sie dziwnie z tym ze jestem taka chuda..kolezanki z pracy mi mówią ze w wieku 29 lat to trzeba byc niezłą szkapą zeby wejsc w rozmiar 29 i wyzywaja od anorektyczek mnie ciagle mimo ze na anorektyczke nie wygladam.. jak jest u was?

Gość no malo malo

Gość owszem kiedys byly
czy ty nie nosisz przykrotkich tych spodni?!32 na dlugosc to ja mam do obcasow(niewysokich) przy 160 wzrostu:Oa szerokosc 26 i nie mam sie za chuda

Gość ja ma 170 cm
wzrostu a spodnie 27-28. i za chudą się nie uważam, normalna

Gość to jakieś złośliwe małpy
ci sie trafiły, pewnie zazdroszczą :P ja ma 30 lat urodziłąm 2 dzieci - drugie pół roku temu i noszą 28/34 (mam 175cm wzrostu)- jak byłąm nastolatką to nosiłam 27 - i w cale nie jestem szkapa - mam konkretne bioderka i brzuszek zaokrąglony - nawet myślę o zrzuceniu z 5 kg do lata, żeby się jakoś w bikini prezentować, aha ważę 57kg

Gość oliwia005
ja nosze rozm 28-29 z americanosa, dlugosc 32. mam 171 cm ( tak to mozliwe, chyba mam krotsze nogi a dluzszy tułow hehe ale na szczescie nie rzuca sie to w oczy). i na pewno nie uwazam sie za chudą wrecz bym chciala schudnac z 5 kg (waze 60 kg). Mam masywny dół a drobną górę, taka figura. cos te kolezanki są zawistne wg mnie, pewnie zazdroszczą Ci mniejszego rozmaru i tyle. a i mam 25 lat wiec tez juz nastolatką nie jestem;p

Gość nie znacie sieeee
niestety 29 rozmiar to malusi .to jest eska. na bank w taki rozmiar spodni nie zmiesci sie laska która ma powyzej 90 cm w biodrach

Gość elinio
ja noszę rozmiar 27,28 i dlugość34lub36 mam 176cm wzrostui ważę 54kg i dobrze się z tym czuję,wręcz uważam że moglabym zgubić troszkę brzuszek ale to zasługa przepukliny pępkowej..

Gość nie znacie sieeee
I NIC Z TĄ PRZEPUKLINA PEPKOWĄ NIE ROBISZ?

Gość oliwia005
mam 94 cm w biodrach i rozm 29 z americanosa jest nieraz na mnie troche za luźny, wiec zwykle kupuje 28. moze w innych sklepach jest inna rozmiarowka

Gość zgrabna i atrakcyjna
24 lata, po 1 dziecku. Rozmiar 27-28 dlugosc 34. Wzrost: 176. I jestem zgrabna i atrakcyjna :P a nie chuda

Gość jakajaka
ja nosze rozmiar 25W / 30L 🖐️

Gość jakajaka
tzn chciałam napisax 32L;)

Gość same szkapy z was

Gość Madalena 29 szcz
ja ma 173 cm wzrostu w biodrach 98 waze 61kg i nosze rozmiar 28/32 Powinnam troche zzucic w biodrach,ale nie jest zle :)