Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwiczaca

Czy cwiczac 4 razy w tyg na orbitreku po 70 min nie

Polecane posty

Gość cwiczaca

zmieniajac nawykow zywieniowych schudne?Dodam,ze po 18 nie jem nic ewentulanie jakiegos owoca.Ale w weekendy to juz co innego ;)

co najmniej 5 posiłków dziennie... nie jedząc od 18 godziny spowalniasz metabolizm... Ostatni posiłek powinno się jeść najpóźniej 2 godzinki przed snem.. i powinno to być biało... Wbrew pozorom owoce..powinno się jeść tylko do południa ..ponieważ zawierają węglowodany.. Do tego orbiteku..dodaj jeszcze ćwiczenia siłowe( z ciężarkami) lub ćwiczenia w których wykorzystasz masę swojego ciała :) powodzenia

sorki chodziło mi o BIAŁKO na kolację a bez zmiany nawyków żywieniowych marne będą Twoje rezultaty.. Zdrowa dieta to podstawa :)

Gość cwiczaca
Najgorzej nie jem ;) Np nie zjadam codziennie fast-foodow tylko co jakis czas...A chodze spac po 20 tej takze 2 godz przed snem sa...

Gość dobrze że ćwiczysz
też ćwiczyłam na orbiterku z trzy miesiace intensywnie i regularnie po godzinie. Na początku efektów nie było, ale po pewnym czasie nie miałam w co się ubrać..wszystko było za duże. Nie cwiczę już od września przez zabieganie no i trochę lenistwo, ale ograniczając kalorie, nie stosując diet, nadal nie przybyło mi ani kilograma. Dodam, że ładnie się wymodelowała sylwetka, nie ma celliutu. Stosowałam też żele ujędrniajace, balsamy wyszczuplające itd, żeby nie miec rozstępów. Dużo pracy, ale jaki efekt :)

Gość cwiczaca
No ja az tak nie chcialabym schudnac :) Mam rozmiar L takze nie jest tak zle.Chodzi mi bardziej o zgubienie brzuszka i odstajacych boczkow co jest od lat moja udreka :-/.Postaram sie trzymac tego co postanowilam aby w lato wyjsc na plaze z podniesiona glowa i z szerokim usmiechem na ustach :)

Gość Napewno efekty beda
:)

Gość odswiezam